Taylor Swift Shocker: njen edini koncert leta 2017

Misliš, da vidiš Taylor Swift leta 2017? Morda boste morali ponovno razmisliti. Sinoči je pevka spustila ne samo hišo, ampak tudi naša upanja in sanje na DirectTV-jev Super Saturday Night Concert v Club Nomadic. Medtem ko je bil na odru, je Swift izkoristil priložnost, da nas je enostavno izpustil, in to napovedal morda biti njena edina uspešnost v letu.

Šokiran? Tudi oboževalci v Houstonu v Teksasu na pre-partyju Super Bowl, kot je Taylor povedal občinstvu: “Kolikor vem, da delam samo eno predstavo leta 2017 in kolikor vem, je to ta show”. Rekla je. “Udeležujete 100 odstotkov mojih turnejskih datumov.” Trenutno ni razkrito, zakaj je to lahko samo Swiftova izvedba leta 2017. Prejšnjo noč pa je blondinka skladateljica potegnila vse postaje in izvedla take zadetke, kot so “Ti si s seboj”, katerih besedilo se nanaša na nogometaše in navijače. “Zdelo se mi je, da bi bilo primerno,” je rekla.

Taylor Swift EMBED
John Shearer / Getty

Pela je tudi pesmi iz njenega nagrajenega albuma Grammy 1989 in njen čustveni album za leto 2012 rdeča. Na odru Swift je nosila enega od svojih klasičnih sparkly in obrobnih ansamblov, ki so pokazale njene noge.

VIDEO: Taylor Swift in Zayn Malik sta pravkar spustila nov zadetek

 

Svojo ličenje je naredila natanko tako, kot opisuje v svoji pesmi “Style”: krepka rdeča ustnica (klasika) in nekaj črnih krilatih linij.

POVEZANI: Zayn in Taylor Swift sta oba solo in akustična za petdeset odtenkov

Upajmo, da je razlog za to, da je njen prvi in ​​zadnji nastop, ker je album v delih! Pogrešali te bomo Taylor!