Telesna negotovost Jennifer Lawrence je tako relativna

Morda mislite, da so velikodušne igralke povsem prepričljive, ko gre za njihova telesa, vendar imajo negotovost, tako kot ostali. Na primer, vzemite Jennifer Lawrence.

V svojem novem filmu, Rdeči Vrabec, 27-letnica je posnela svojo prvo nagovo sceno in v intervjuju z Ellenom DeGeneresom je J.Law dobil super resničnost o tem, kaj je šlo skozi njen um, ko je posnela kamero.

Če ste ljubitelj trdnjave Igre lakote igralka, se lahko spomnite, da je navadno skrita od preveč spolnih vlog in golote, še posebej, ko so osebne slike vdrle iz njenega telefona v letu 2014.

Pustite Ellenu, naj vpraša težko hitljiva vprašanja! V najnovejšem videzu J.Lawa na Ellen Show, gostiteljica jo je vprašala, zakaj je spremenila njeno melodijo, ko je prišla do prizorov.

V tipičnem odzivu Lawrence je odgovorila: “Vstal sem, veste?”

Spremenila je orodja in resno odgovorila na to vprašanje in pojasnjevala: “To je bilo res neverjetno skriptno in zgodbo. Zame se mi je bilo všeč lik in preprosto nisem hotel prezreti zaradi tega, ker so mi tako čudne negotovosti. Uspelo mi je.”

Vendar pa je bil Lawrence precej živčen, ko je prišel čas, da bi bil dejansko gotov. “[Ekipa posadke] je bilo res lepo in vsi so šli trikrat zjutraj, da bi postavili grelnike – bila je zelo madžarska zima in vedno sem se pritoževal, da sem hladen”, je rekla Ellen. “Prišel sem in bil je tako toplo toplo, in sem bil kot:” Kaj počneš s to toploto? Moje bradavičke bodo ogromne! “”

Verjetno bi imeli enake skrbi, da bi bili precej pošteni!

Lawrence se je neizogibno soočil z malo prepiha zaradi teh nude prizorov, saj hatiri pravijo, da se ne bi smela pritoževati zaradi njenih hacked fotografij, če bo na filmu gola. Toda J. Law je imel odličen odgovor na te kritike.

“Nudnost po izbiri je povsem drugačna od tega, da bi bila kršena,” je povedala Total Film. “To je bila moja izbira, in to je bilo za mojo plovilo. Pomembno je vedeti, da obstaja razlika. “