The Glee Cast je imel polno zvezo na Becki Tobinovi poroki

Takrat, ko smo se navadili na svet brez Glee, te slike so nas spet zamudile. V tovrstnem vikendu se je včerajšnja oddaja hitove televizijske oddaje združila s poročno zvezo Becco Tobin, pics pa dajejo oboževalcem vse občutke.

Tobin, ki je igrala Kitty na predstavi, je včeraj povezal vozla z njenim zaročencem Zachom Martinom v Wyomingu, njeni nekdanji somerniki pa so se obeležili praznovanju. Med gosti so bili Lea Michele, Jane Lynch, Kevin McHale in Jenna Ushkowitz, pa tudi nekateri od pisateljev in producentov. Michele, ki je igrala Rachel Berry, je združila celotno skupino, da bi posnela sliko, ki je podoba slik s “Glee poroko”.

Udeleženci so si izmenjali tudi več posnetkov iz srečnega dogodka. Michele je objavila snemanje od dneva pred poroko, v njej pa ona in Tobin predstavljata še nekaj drugih prijateljev v ustreznih oblekah. Na balkonu so pogled na lepo zimsko gorečo prizorišče – čudovito ozadje, vendar pa so prsti videti hladno.

✨❄�������� #MrsMartin

Fotografija objavila Lea Michele (@leamichele)

POVEZANE: Lea Michele se spominja o Gleeju poleg Throwbacka

Ushkowitz in McHale sta podala slike o neverjetnih udobjah hotela, vključno z domnevno ogrevanim bazenom, ki gleda na prekrasno gorovje. McHale je napisal svojo delovno mesto z besedami: “Ne prideš zame, bom samo tukaj.” Izgleda kot popolno mesto za zimsko poroko!

Ne pridi zame. Jaz bom samo tukaj ✌️️

Fotografija, ki jo je objavil Kevin McHale (@kevinmchale)

VIDEO: Pojdi v dom Lea Michele

Umm yeah.

Fotografija objavila Jenna Ushkowitz (@jennaushkowitz)