The Royals: Vse, kar morate vedeti o končnem šokantnem sezonu – naravnost iz Cast

Kdaj Royals zaokroži sezono, da se izkaže z bang-ali dva, da je natančen. V epizodi sinoči ni bilo pomanjkanja izdaje, bolečine in umora– oči, umor –v monarhiji. Iz mi-kind-of-saw-this-coming odkrijejo, da je Gemma skrivaj za tem, ko se je Ophelia preselila v New York, na največje nepričakovane novice, da bi lahko prišli do novega kraljevskega otroka (prestrašen!) V skladu s prestolom, še naprej prihajajo. Vklopili smo se, da bi gledali E! show sezona finale z oddanih v živo iz New Yorka, in delijo svoje misli o tem, kaj je padel.

Elizabeth Hurley, ki igra kraljico Heleno na predstavi, ni bila pripravljena na največjo preobratno epizodo: snemanje njenega ljubimca, Alistair. “Helena mu piše in ona pravi:” Moramo ga hladiti – vročina je vklopljena, vendar se bomo vrnili med seboj, “je povedal Hurley. V stilu. “Zato ji pošilja resnično zaupnega desničarja, Luciusa, da pismo pošljemo Alistairju.” Hurley in gledalci pa nikoli niso pričakovali, kaj bo naslednje. “Lucius piše Alistairu, potem pa ga je ustrelil,” je rekla. “Izkazalo se je, da Lucius ves čas dela za Cyrusa.”

The Royals - Embed 6
Vljudnost

Torej, kako se je Hurley odzval na razodetje? “Ko sem prebral scenarij, sem bil kot, Ne! ‘” Je rekla. “Bil sem bolj moten, ne Alistair umira, ampak ga [Kraljica Helena] izdal Lucius, edina oseba, ki ji zaupa. In na žalost, je z Cyrusom. «Čeprav je še vedno TBD, ali je to konec Heleninega ljubimca ali ne,in verjetno biološki oče njenih otrok– ne izgledajo dobro. “Ko Lucius odide, slišimo dva posnetka – to je vse, kar vem,” je dejal Hurley in dodal, da ali je Alistair še vedno živ, ali “Lucius in Cyrus nameravata ubiti.”

POVEZANE: Royals Recap: prestol je za grabeZa zdaj, vsaj

Medtem je bil Eleanor (Alexandra Park) odločen rešiti še en umor v družini. Če je videti kot nevarna, je Jasper iz zapora pomagala, da bi ugotovila, kdo je ubil njenega starejšega brata, Roberta. In ona in Jasper še vedno imata iskri. “Njihov odnos je resnično edinstven, ker ni preveč očiten ali standarden,” je dejal Park. “Oba sta malo privita, zato je prepletena in bizarna – vendar je surova in seksi.”

The Royals - Embed 4
Vljudnost

Glede na to, ali park misli, da ga bo par dosegel na dolgi rok, žirija še vedno ni. “Mislim, da jo mora Jasper malo spraviti, in upam, da ji Eleanor še vedno vzame skupaj”, je rekla. “Upam le, da se ne spremeni veliko in izgubi sledi, kdo je. Ker je konec dneva Eleanor eden najmočnejših članov družine. “

The Royals - Embed 3
Vljudnost

In zdaj bo morala biti močnejša bolj kot kdajkoli prej. V enem izmed najsmrtonosnejših trenutkov se je kralj Simon umrl kot posledica njegovih napadalnih ran, zaradi česar so njegovi otroci popolnoma uničeni. “To je bil eden od najtežjih in najbolj zadovoljnih prizorov doslej,” je dejal Park. Da ne omenjam, je bil Liam (William Moseley) celoten izmenjevalnik iger. Po brutalnem napadu novoustanovljenega kralja Cyrusa se je Liam izročil čustvenemu poslovilu s svojim očetom in obljubil, da bo maščeval svojo smrt.

POVEZANE: Princesa Eleanor ekipa z Jasper v sezoni finala Royals

“To je precej intenzivno – in zelo žalostno je bilo delo,” je dejal Moseley. Vendar Liamova novo odkrita mrak morda ni tako slaba stvar. “To je bilo zanimivo potovanje za Liam, ker je začel zelo negotova od sebe, saj je bil potisnil v središče pozornosti kot naslednji kralj Anglije. Zdaj obstaja prepričanje in moč v njem, ki ga še nismo videli – in mislim, da bo to resonančno skozi drugo sezono. “

Royals se bo vrnil v E! za 2. sezono v novembru.

The Royals - Embed 2
Vljudnost

POROČILO: Je Elizabeth Hurley Channel kraljica Elizabeth za njeno vlogo v Royals?