Tiffany Haddish in Maya Rudolph Ali so oskarji gostitelji, ki jih potrebujemo

Jimmy Kimmel je kul in vse, toda mislim, da je resnična prihodnost podelitev nagrad, ki je bila očitna: Tiffany Haddish in Maya Rudolph.

Par sta skupaj predstavila nominirance za dokumentarni kratki film in kratki film v živo in je bil resnično najbolj zabaven del celotne slovesnosti.

Tiffany Haddish Maya Rudolph Oscars Hosts Lead
Kevin Winter / Getty Images

Nepozabne podporne zvezde Girls Trip in Bridesmaids, so nastopili na odru s svojim oskarjem vrednim šaljivom in neudobnimi čevlji.

Takoj je Cvrkut eksplodiral v blaznost Tiffanyja Haddisha / Maya Rudolphove zahvale, če bi se obupali, da bi imel par zvezda Thelma & Louise reboot ali pravične zahteve za duo, da bi označili skupino nagrad Akademije leta 2019. Navdušenci so tudi hitro sanjali o sodelovanju med dinamitnimi igralkami in vodilnim partnerjem Rudolpha 17 let, Paul Thomas Anderson.

Nismo ravno prepričani, kdo sprejema takšne odločitve, toda če so socialni mediji pod vplivom, mislim, da smo našli naslednje leto gostitelje Oskarja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map