Tiffany Haddish je na MTV Movie & TV Awards nagradila svoje bele SNL in Oskarja

Ali lahko nekdo izvede, kje točno Tiffany Haddish dobi svoje čiščenje? Kdor ravna s tem, opravlja ace delo, še posebej s to bela obleka, ki jo vedno znova očistimo in pritisnemo. Za nagrado MTV Movie & TV Awards v ponedeljek zvečer 2018 je nosila oblačilo Alexander McQueen $ 4,000 četrti čas.

Haddish je med predstavo nosil sedem kostumov in hilariously predstavil oblikovanje McQueen z besedami: “Pozdravljeni in dobrodošli nazaj v mojo oblačilo Alexander McQueen … spet.” Law Roach, njen stilist, prej je povedal V stilu še enkrat je načrtovala, da bo videz še enkrat nosila. “Še dolgo se je šala, ko ji je iz nje izterjala denar,” je dejal. “Mislila sem, da bi bilo kul, da bi nosila nekaj, kar je nosila spet, ampak tudi stvari, ki so jih prej nosili drugi ljudje.”

Tiffany Haddish MTV Awards Lead
Kevin Winter / Getty Images za MTV

To je ogromen dogovor, da sta igralka in komedijantka, 38, osvojila poletje največji gostujoči koncert – zmago za ženske v barvi v zabavi. In čeprav bi lahko preusmerila belo obleko, da bi ji dodala še en luksuzni oblikovalec (morda malo Givenchy, à la Meghan Markle?), Smo si res želeli, da jo prinese nazaj. Haddish že več mesecev reciklira, premeša in ščiti svoj laskavi, visokotlačno vratno vratno oblogo McQueen. Če boste porabili tisoče na eni obleki, ali ne bi nosili, dokler se ne bi razkosali šivi?

Klon of Tiffany Haddish Fashion Moments - Embed - 13
Jason LaVeris / FilmMagic

Haddish nas je najprej nasmehnil ob obletki novembra lani, ko je gostila Saturday Night Live v istem videzu je nosila promocijsko Girls Trip mesecev prej. V njenem odprtem monologu se je šalila, zakaj ji ni več všeč, kako je tebi, da bi celeb spet oblekel isto rdečo preprogo. “Ne omenjam nobenega tabuja. Na to obleko sem porabil veliko denarja. Ta obleka stane več kot moja hipoteka. To je Alexander McQueen, v redu? “Je dejala in dodala, da je načrtovala, da jo bo večkrat preveč”.

Tiffany Haddish
Will Heath / NBC / NBCU Photo Bank / Getty Images

Klon of Tiffany Haddish Fashion Moments - Embed - 3
NBC / Getty Images

POVEZANE: Vse, kar morate vedeti o MTV Movie & TV Awards leta 2018

Obljubila ji je, da jo dvakrat obleče SNL, ampak tudi pustiti, da najdejo pozornost med hollywoodsko najbolj glamurozno noč: oskarjev. Da bi predstavila nagrado ob Mayi Rudolph v marcu, se je obrnila na oblikovanje McQueena, ki je tokrat povedala, da se ji bo odzvala na petah, in namesto tega, da bi stilizirala videz z modnimi tradicionalnimi modnimi dodatki,.

Tiffany Haddish Oscars Embed
Kevin Winter / Getty Images

Zahvale gredo Hollywood Reporter, Imeli smo občutek, da se je prejšnji teden vrnil v obleko McQueen za nagrade MTV Movie & TV Awards. Na srečo smo imeli prav.