Tina Knowles razlaga pomen za ime “Rumi Carter”

Poleg tega, da je Beyoncé prvič snemala prvo fotografijo njenih dvojčkov, Sir in Rumi Carter, je še vedno razmeroma tesna o njenih dveh novih dodatkih, vendar na srečo imamo njeno mamo, da odgovori na vsa naša vprašanja o novorojenčkih. Prvič, Tina Knowles je razjasnila zmedo, da je Bey imenoval njenega sina “Sir Carter Carter”, ki nam zagotavlja, da v njegovem imenu obstaja le en “Carter”.

Nato je Knowles dal nekaj vpogleda v Blue Ivy kot veliko sestro. “Zelo je ponosna in zelo navdušena”, je dejala babica Zabava Nocoj. “Ona je dobra velika sestra, res je.”

Sir Carter in Rumi 1 mesec danes. ����❤️��������������������

Objava, ki jo je objavil Beyoncé (@beyonce)

Zdaj, mama Tina preliva navdih za ime “Rumi”. V postki Instagram čez vikend je babica delila besedo, ki jo je napisal pesnik Rumi iz 13. stoletja, ki jo je imenovala “ne samo lepa, ampak logična”.

To je poezija pesnika iz 13. stoletja “Rumi”, to ni samo lepa, ampak logična ❤️ ljubezen številka tri ❤️Sometimes smo razlog, da ne moremo najti ljubezni! Najprej moramo delati na sebi, da bi bili celota

Objava, ki jo je delila Tina Knowles (@mstinalawson)

Medtem ko je vsaka od verzov močna po svoji pravici, je Tina osebna najljubša tretja: “Vaša naloga je, da ne iščete ljubezni, ampak samo iščite in poiščite vse ovire v sebi, ki ste jih zgradili zoper njega.”

“Včasih smo razlog, da ne najdemo ljubezni! Najprej moramo sami delati na sebi, «je zapisala, ki je na videz odvrnila Beyjevo» prvo me «filozofijo, ki jo pogovarja po svojem obsežnem glasbenem katalogu.

POVEZANE: Celebi se čudijo nad Beyoncé’s Baby Pics

Zdi se, kot da je malo Rumija Carterja dobila ime od pesnika, ki ga babica Tina navdihuje.