Tiny Bikini Lady Gaga postavlja svoje krivine na celoten zaslon

Zdi se, da je mantra Lady Gaga mala. Pihalni igralec se je odločil, da bo nastopil na Bahamskih plažih po predstavi na otoku Atlantis Paradise z Tonyom Bennettom. Medtem ko je duo zagotovo velik hit po vsem svetu, to je Gaga’s itsy-bitsy kopalke, ki je splash.

S pijačo v roki je Gaga namočila nekaj žarkov in se odpravila na pristop, ki je bil manj dostopen, v razkrivajočem dvodelnem delu. Na vrhu in na dnu niza bikini so igrivi vzorec in obrezani krojci. Ob ohranjanju časa na plaži je videti preprosto, Gaga je oklopila oči z odsevnimi aviatorji in jo s svojo partnerko Taylor Kinney potegnila s čudovitim prstanom. Njeni lasje so bili pripravljeni na zabavo na soncu in se za vsakim ušesom vrnili v dva piknika. Kanal Gaga je slog plaže s tremi podobnimi možnostmi spodaj.

Gospa Gaga's Bikini - Embed
Vljudnost

Trgovina Poglej 1: H & M bikini na vrhu, 18 dolarjev; hm.com. Dno bikini H & M, 13 dolarjev; hm.com. Sončna očala ASOS aviatorja, $ 22; asos.com.

Trgovina Poglej 2: Matthew Williamson je odražal sončna očala z letalom, 300 dolarjev; shopbop.com. Calypso St. Barth string bikini top, 95 $; calypsostbarth.com. Calypso St. Barth niz dlak bikini, 95 $; calypsostbarth.com.

Trgovina Poglej 3: Emamó okrašeni trikotni bikini, 420 dolarjev; net-a-porter.com. Ray Ban aviator sončna očala, 170 $; nordstrom.com.

FOTOGRAFIJE: Glej zamenljive izglede Lady Gage