To je Cyndi Lauper’s 64th Birthday-See Her Best Music Videos

Rojstni dnevi “R” so dovolj dobri, še posebej, če jih praznujejo 80-letna pop zvezda, Kinky čevlji skladatelj in Rock and Roll Hall of Fame inductee Cyndi Lauper. Eklektični in ekscentrični pevec je danes stara 64 let, in če bi bilo primerno, da ji pokažemo “Happy Birthday”, bi raje obdržali svoje klasične časopise.

Lauper je bila ena najmočnejših in spreminjajočih se glasbenikov njenega obdobja, zahvaljujoč predvsem njenim pametnim in nepozabnim glasbenim videoposnetkom. Generacija MTV nikoli ni nikogar videla tako kot “tako nenavaden” Lauper prej, njen nenavaden videz, ne-nesmiselni odnos in zvok zvokov so pomagali utreti pot umetnikom kot so Lady Gaga, Pink, in Hayley Williams, med nešteto drugih.

WATCH: Coinage: Cena videti kot Lady Ga.

 

V čast večno elegantne ženske, ki nas je vse spominjala, se “Dekleta samo želim zabavati”, gledamo nazaj na svoje najbolj ikonične glasbene videoposnetke.

“Dekleta se samo želijo zabavati” (1983)

Pesem in video, ki je na zemljevidu postavil Lauper, je ta izjemen posnetek (MTV, VH1 in Rolling Stone vsi so ga razglasili za enega najboljših glasbenih videoposnetkov vseh časov), ki je značilna za resnično mamo pop zvezdnika, pa tudi “Captain” Lou Albano, ki sta se pojavila v nekaterih svojih drugih videoposnetkih. To je čudno, to je noro, in kar je najpomembneje, to je veliko zabave.

POVEZANE: Cyndi Lauper na njeni novi liniji čevljev, ki koristi mladim LGBT

“Čas po času” (1984)

Resno, kdo ne gleda iz okna in ne joči, ko posluša to brezčasno balado? Ne vemo, kaj je izpopolnila več, na stransko obrito dlako ali na obraz z enim samim trganjem. Oba sta brezhibna.

“Ona Bop” (1984)

Naj rečem, ko boš vedel, kaj je ta pesem, boš definitivno tudi o tem videou.

“Goonies” R ‘Good Enough “(1985)

To ne dobi veliko več kot 80 let od tega. Videoposnetek je opremljen z Wrestling zvezdami WWF in se razširi s posnetki Gospe. Dovolj dobro, niti ni začel pokrivati ​​tega smešnega, norega videa.

“True Colors” (1986)

Ta glasba s srcem je imela nebeški, dramatični glasbeni video, ki je med drugim vključeval tudi pevec, ki je nosil krilo, izdelan iz časopisnih izrezkov. (V redu, pošteno, videoposnetek je malo podoben vročini s snopom.)

“Sprememba srca” (1986)

Lauper je stopil na ulice Evrope, da bi pokazal svoj edinstveni duh.

“I Drove All Night” (1989)

Bila je tu, kjer je izpopolnila glamovsko dekle.

POVEZANE: 25 pesmi, ki vas bodo pili za vrnitev Oranžna je nova črna

“(Zdaj zdaj) Dekleta se samo želijo zabavati” (1994)

Lauper ji je dala smash ’80-ih, ki so jih zadeli 90-letni preobrazba Za Wong Foo, hvala za vse! Julie Newmar. Rezultat je bila plesna dvorana in resen čudovit glasbeni videoposnetek, skupaj s pevskim svetlom rumenim “do”.

Srečno rojstni dan, Cyndi! Nihče ni tak kot ti!