To je, kako je Bachelor Arie Luyendyk Jr. prebolel njegov prestop z Emily Maynard

Ni skrivnost, da je Bachelor Arie Luyendyk Jr. srce zlomil Emily Maynard na 8th sezona Bachelorette.

Potem, ko se je koncert končal leta 2012, je Luyendyk Jr. celo letela v Maynardovem rodnem mestu Charlotte, NC, da bi jo poskusila osvojiti nazaj. Toda po neuspešnem poskusu druge priložnosti in epično neudobnega Po končni rožici na srečo se je končno odločil, da je čas, da se premaknete naprej, vendar ni bilo tako enostavno izpustiti, kot si je upal.

“Za nekaj časa sem se boril,” je dejal Luyendyk Jr. V stilu ko smo ga ujeli z aktualno sezono Bachelor. “Ni nekega preprostega načina, da bi dobili nekoga, toda tisto, kar mi je res pomagalo, je bilo, da grem ven iz hiše in se potopim nazaj v potovanje in mojo dirkalno kariero.”

Samec Arie Luyendyk
Donna Svennevik / Getty Images

Takrat je bil na cesti, ki mu je dal jasnost, ki mu je bil potreben, da bi prekinil njegov odnos z Maynardom. “Čas je tisto, kar resnično pomaga, ker vam daje perspektivo – čeprav to ni tisto, kar želite slišati, ko greste skozi razpad,” je dejal.

POVEZANE: Kaj Bachelor Arie Luyendyk Jr. res misli na 14-letno starostno razliko z Bekah M.

Pa kaj točno se je zgodilo v petih letih od takrat Bachelorette zaradi česar je želel znova odpreti njegovo srce?

“Poroka mojega brata je bila velika sprememba za mene. Ima 24 let, zato ga je videl srečen in pripravljen sprejeti naslednji korak v svojem življenju, zato sem si to želel zase, “je dejal. “Nekaj ​​mojih prijateljev ima tudi otroke, zato me je samo razmišljati o njih.”

Samec Arie Luyendyk
ariejr / Instagram

Luyendyk Jr. je tudi dejal, da je upočasnitev njegove dirke kariere za konje v nepremičninah naredila vse razlike v njegovem vsakodnevnem življenju. “Res mi je omogočila, da sem doma več. In ker sem bil še več doma, sem videl, kako je ta stabilnost res lepa, in ker je bilo to nekaj, kar mi manjka. “

Medtem ko Luyendyk Jr. še ne bi rekel, ali je našel posebnega nekoga v tej sezoni, je pokazal, da je danes na veliko boljšem mestu. “Lahko rečem, da sem srečen. To je vsekakor čustveni roller coaster, vendar je bila tudi neverjetna izkušnja. Zelo sem vesel, da vsakdo nadaljuje z mano na to potovanje z mano. “

VIDEO: znotraj 7,4 milijona ameriških dolarjev

Bachelor ponedeljek ob 8 uri. na ABC.