To je način, kako se Matthew McConaughey in otroci Camile Alves pripravljeni vrniti v šolo

Izgleda, da se otroci Alves-McConaughey v stilu vrnejo nazaj v šolo!

V torek model mama Camila Alves objavila najmanjši notranji pogled na njo in prvega otroka obleke za otroke Matthew McConaughey, skupaj z nogavicami, čevlji in dodatki.

Alves in McConaughey imata tri očarljive otroke v enojnih številkah – Levi, 8, Vida, 6, in Livingston, 3 – in mama je videti, da je hči Vida je nazaj v šolo pogled. V skladu z napisom Instagram, Alves učuje svoje otroke, da načrtujejo svoje vsakodnevne obleke pred večerom. In tokrat, niso potrebovali nobenega opomina, da bi se spustili v prvodnevno akcijo – sami so pogledali naprej.

“Noč pred prvim dnem šole!” Alves je zapisal v naslovu fotografije. “S svojimi otroci [imam vadbo], da bi svojo šolo oblekli že prej. Zdaj je to navada, da sploh ne moram vprašati, kako cute je to … zadnja stvar, ki jo je treba zjutraj skrbeti!”

Noč pred prvim dnem šole! Vadila sem s svojimi otroki, da so šolsko obleko postavili pred večerjo, preden je to navada, ki se mi sploh ni treba vprašati. Kako čudno je to … zadnja stvar, ki jo je treba zjutraj skrbeti! #firstdayofschool ������ – / – / – / – / – / Primeiro dia de escola Pratiquei minhas crianças de separar kot roupas escola na noite anterior … olha que gracinha agora nem tenho que pedir mais eles fazem sozinhos! E menos uma coisa pra preocupar pela manhã !!

Fotografija objavila Camila Alves (@iamcamilaalves)

Izgleda, da so otroci podedovali nekaj starševskih hollywoodskih slogov – ta šola je videti na točki! Ali so pletene naglavne trakovi in ​​ustrezni rezervoar prihajajo v odrasle velikosti?

POVEZANI VIDEO: Camila Alves o tem, kako se je naučila oblikovati od njene matere

POVEZANE: Matthew McConaughey in Camila Alves Wear Ustrezna modra izgleda za kosilo na olimpijskih igrah

Želimo čudovito vrnitev v šolo družini Alves-McConaughey.