To je praznovanje! Chloë Grace Moretz obroči v svojem 18. letu

Danes želimo Chloë Grace Moretzu zelo poseben 18. rojstni dan. The Kick-Ass zvezda je začela praznovanje tako, da se je prejšnji teden pridružila skupini SoulCycle na svoji Britney Ride. “Bila je daleč moja najbolj neverjetna zabavna divja vožnja v dušnem ciklu kdaj za moj #BirthdayRide in #BritneyRide !!!! 18 tukaj smo prišli! # Feb10,” je napisala na Instagramu.

Mlada zvezda je prvič postala slava pri starosti 8 let, po letu 2005 Amityville Horror, in njene vloge v Kick-Ass serije in kot Carrie White, nasproti Julianne Moore, v filmski adaptaciji Stephen King classic Carrie pripomogla k utrjevanju njene Hollywoodske lastnine. S takšnim impresivnim nadaljevanjem je bil prepoznan Moretz Čas kot enega izmed 25 najmočnejših najstnikov leta 2014, in tudi prevzel prestolnico V stiluNajmočnejša Teen Queen. V čast rojstnega dne Chloë Grace Moretz si oglejte njen najboljši slog z ulice.

FOTOGRAFIJE: Najboljši ulični stil Chloë Grace Moretz

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 39

map