To je skrivnost Behind Gisele’s Signature Blonde Color Hair

Edina stvar bolj simpatična, da je modeliranje kariere Gisele Bundchen je njena plažna, sončenja odtenek blond lase. Dejstvo je, da se njena omemba lase lahko uveljavi. In medtem, ko smo posneli fotografije ali pa smo s svojim koloristi prinesli snemanje fotografij ali posnemali dejansko revijo, poskušali ponoviti natančno odtenek Bundchen, še nikoli nismo bili uspešni – vendar se bo vse to spremenilo.

POVEZANE: Daily Beauty Buzz: Peachy-Pink Lipstick Gisele Bundchen

Po dolgoletnem stilistu Supermodel Harryju Joshu je Bundchenova blondinka barva, ki jo je nenehno vprašal o večini let, s katerimi je delal z njo. Končno je končal vprašanje tako, da je natančno formulo, ki jo uporablja za ustvarjanje Bundchenovega videza na Instagramu – in to je presenetljivo tako preprosto.

Eden naših najpogosteje vprašanih Q je: �� “Kako dobim neverjetno barvo las Gisele ?!” To je samo poudarek z 20 volumenskimi belilci – kar naredi 2 ali 3-krat letno, če imam srečo! Tako nizko je vzdrževanje! Ni osnovnega odmora itd. – Tukaj je #TB pogled na Giselejeve lase v naravnem dnevnem svetlobi, pri čemer uporabljamo vse naše #harryjoshprotools! ��

Objava, ki jo delijo HarryJoshProTools (@harryjoshprotools)

“Eden od naših najpogosteje vprašanih Q je: : vrtoglavica: “Kako lahko dobim čudovito barvo las Gisele ?!” To je samo poudarek z 20 volumenskim belilom – kar naredi 2 ali 3-krat letno, če imam srečo! Tako nizko je vzdrževanje! Ni osnovnega odmora itd. – Tukaj je pogled #TB na Giselejeve lase v naravni svetlobi, pri čemer uporabljamo vse naše #harryjoshprotoole! : vrtoglavica:,”je napisal posnetek ombé plavatih las supermodela.

VIDEO: Nora cena življenjske dobe lepote

Mogoče razlog za Bunchenove poudarke ni samo odraščati na brazilskih plažah, temveč tudi res dober stilist, ki ve, kako strateško postaviti vrhunce. Ker je skrivnost njenega podpisa, je blondinka sence, mislimo, da je čas, da dobimo Bundchenov ombré še en strel.