To je to, kar Rachel Bilson misli na oživitev O.C. Bi izgledal

Z majhnimi klasičnimi zasloni, kot so Will & Grace in Gilmore Girls da se bo triumfant vrne nazaj na naše televizije, ne pride presenetljivo, da je rezident Newport Beach To dekle Rachel Bilson je razmišljal o tem, kaj oživitev serije poular The O.C. bi izgledal.

V intervjuju z E! Novice, Bilson, ki je osvojil naša srca z igranjem SoCal srček Poletje Roberts na hitri šoli je usklajen polni oboževalec, ko je omenila, da O.C. združitev ni bila vprašljiva. 

VIDEO: Rachel Bilson’s Cover Shoot

 “Vedno sem odprt za stvari,” je dejala Bilson, ko se je vrnila v oranžno okrožje, da bi ponovno prikazala svojo vlogo na teoriji.

TK
Warner Bros.

To je rekel, Hart of Dixie igralka priznava: “Ne vem, kako bi bilo videti, da bi bili naši junaki zdaj stari. Na pomolu sva tekla s skateboardi, ne vem, kaj zdaj počnejo kot tridesetletniki. Ampak lepo bi bilo spet videti vsakogar. “

Ko gre za njen značaj, Poletje, 35-letna ima nekaj idej o tem, kaj bi počela zdaj. “Ljudje me vedno to sprašujejo in jaz sem:” Kaj je počela, ko sva končala? ” Ne morem se niti spomniti, bilo je tako dolgo nazaj, «je razkrila. “Prepričan sem, da ima otroke s Sethom. Ne vem, ona je na plaži.”

POVEZANE: Rachel Bilson Made O.C. Reunion Happen

Prišla sva California…?