To ni vaja! Sedaj lahko zaprosite za delo nekdanjega predsednika Baracka Obame

Ne glede na to, ali ste sanjali o karieri v politiki, v upanju, da boste nekega dne znatno razlikovali v vaši skupnosti ali pa si samo velik oboževalec Baracka Obame, ne bo več videti, ker bo izbrana skupina od 20 prosilcev zdaj imela priložnost za delo poleg nekdanjega poveljnika. 

V četrtek je nekdanji predsednik v Instagramu vzpodbudil politično mislečih posameznikov, da se prijavijo na njegov Fellowship Program Obama Foundation. Dvoletni program želi pomagati bodočim voditeljem na inovativnih načinih z vročimi javnimi vprašanji z vladnimi institucijami in izven tradicionalnih ustanov.

“Ko sem zapustil položaj, sem vam povedal vse, da bi lahko edina najpomembnejša stvar, ki bi jo lahko naredila, pomagati pripraviti naslednjo generacijo voditeljev, da bodo sami spregovorili pri spreminjanju sveta,” je obamat objavil. 

Nadaljeval je: “Program @ObamaFoundation Fellows želi narediti ravno to-vlak in podpreti državljanske inovatorje, ki na ustvarjalne in močne načine rešujejo probleme v svojih skupnostih. V petek, 6. oktobra, se prijavite na naš uvodni razred dvajsetih sodelavcev: http : //www.Obama.org/Fellowship. ”

Ko sem zapustil funkcijo, sem vam povedal vse, da bi bila najpomembnejša stvar, ki sem jo lahko storila, pomagati pripraviti naslednjo generacijo voditeljev, da bi se sami lotili spreminjanja sveta. Program @ObamaFoundation Fellows si prizadeva narediti ravno to – usposobiti in podpirati civilne inovatorje, ki na ustvarjalne in močne načine rešujejo probleme v svojih skupnostih. Prijavite se za pridružitev našemu prvemu razredu dvajsetih sodelavcev do petka, 6. oktobra: www.Obama.org/Fellowship

Objava, ki jo je delil Barack Obama (@barackobama)

Medtem ko vas društvo morda ne bo pripeljalo v Belo hišo, obljublja, da boste odprli veliko priložnosti.

POROČILO: Michelle Obama se boji, ko jo Barack preseneča z obletnico

Na spletni strani Obama Foundation navajajo: “Sodelavci bodo sodelovali tudi na štirih večdnevnih srečanjih, kjer bodo sodelovali med seboj, se povezali s potencialnimi partnerji in skupaj nadaljevali s svojim delom. V vsakem programu bo vsak sodelavec zasledoval prilagojen načrt za vzpodbujanje Sredstva za štipendijo, da svoje delo opravijo na naslednjo stopnjo. “

Če se to sliši kot vaše sanjsko delo, pošljite v svojih vlogah odgovore na nekaj kratkih vprašanj in minuto dolg video, ki pojasnjuje, zakaj ste idealen kandidat – do 6. oktobra 2017 pred 6 uri. CT.

Preberite več o tem, da je vaša aplikacija izstopa tukaj.