To so najboljši načini, da se znebite stopal Crow’s

Čeprav se nekateri lahko sklicujejo na vrane na zunanjih robovih vaših oči kot »vrstice znakov«, jih pogosto obravnavamo kot bane našega obstoja vsakič, ko se naša ličila zbere na tem področju ali pa so bolj vidna, kot bi si želeli v fotografija. Zakaj se na prvem mestu pojavljajo tudi vranične noge, in še pomembneje, kako se jih lahko znebite? “Območje oko ima najtanjšo kožo na telo – viale so tri do petkrat tanjše od kože na preostanku našega obraza. Bliskavamo okoli 10.000 krat na dan in vsa čustva se obravnavajo v očeh”, pravi estetik Joanna Češka. “To zmešajte s postopkom staranja, prežvekovanjem, kajenjem in drugimi dejavniki ter imate vogalovce.”

Microneedling in masaža
Ker omejevanje vaših obraznih motenj ni najbolj razumno sredstvo za to težavo, češki predlaga, da preučimo mikropunkturo, ki je mikroekonomija, kot postopek urada. Območje vašega očesa je krhko, zato bi zagotovo priporočali, da se za to pojavi strokovnjak, namesto da bi uporabljali Dermaroller. “Misel je, da namerno poškodujete območje, in fibroblasti hitijo na območje, da jo ozdravijo,” pojasnjuje. “Prav tako mi je všeč obrazna masaža posebej za očesno območje kot drug način za boj proti vogalnim nogam.”

POVEZANE: Zakaj bi morali uporabljati kremo za oči in ko bi morali začeti

Vlaga v kremo za oči in masko
Če je zamisel o mikronemedenju preveč invazivna za vas, lahko kreme za oči prav tako zmanjšajo učinek in preprečijo, da bi se pojavile na prvem mestu, če ste ena izmed elit, ki jih še ni dobila. “Uporabite zdravljenje oči ali masirajte območje, ki se začne v vaših dvajsetih letih ali čim prej”, pravi češki, ki navaja La Mer’s Lifting Eye Serum (240 $; nordstrom.com) in Biologique Crème Yeux et Lèvres Biofixine (195 $; paullabrecque.com ) kot njene najljubše formule. “Območje očesa in obraza, tako da zavrtite oči, nato preglejte in sprostite celoten obraz. Na tem območju lahko uporabljate ledene ali hladilne kreme, saj je protivnetno in spodbuja kožo.” Prav tako smo veliki ljubitelji zdravljenja na domu, kot so Glamglow’s Brightmud (69 dolarjev; sephora.com) in krvave oči (Rodney Dragon’s Blood Eye Masks) (39 dolarjev za osem, nordstrom.com) za hitre popravke, kot tudi Farmhouse Fresh Crow Catcher Eye Serum ($ 43; farmhousefreshgoods.com). Uporaba s pritiski in sprostitvijo ali s pritiskom na tipko je najboljši način za čim večji izkoristek magije proti staranju, saj to pomaga vaši koži, da ima izdelek boljši.