Točen šminko Angeli so nosili na modni reviji Victoria’s Secret

Seveda Victoria’s Secret Angel ni nič brez svojih kril, vendar se lepotski videz modelov ne bi počutil popolnega brez * popolne * nude ustnice.

Skupaj z bombonskimi plažnimi valovi, dimnimi očmi in žarečo kožo, nevtralni šmink je postal del laserskih podpisov in ličila na Victoria’s Secret modni reviji, vključno z letošnjo predstavo v Šanghaju.

POVEZANE: Najbolj zapomni Victoria’s Secret modna revija lepota izgleda skozi leta

Če želite ustvariti popolno rožnato golo, ki se je dopolnjevala, a ni tekmovala s toplejšo, temno rjavo obarvanostjo obraza Angelsa, je izdelovalec svinčevega makeupa Tom Pecheux začel z uporabo Victoria’s Secret Velvet Matte Lip Cream v Adored ($ 8; victoriassecret.com ) kot roza osnovna barva na vsakem posameznem modelu.

Nato je bodisi plastificiral Velvet Matte Lip Cream v popolnosti ali ljubezni (8 $ vsak, victoriassecret.com), ki temelji na tonu kože za najbolj laskavo po meri senco.

VIDEO: Get Sneak Peek na Swarvoski Poglej na Victoria’s Secret Fashion Show

“Velvet Lip Lip Cream Lip Stain v” Adored “je odlična podlaga za ustnice, preprosto potegnite na ustnice, da povečate roza naravne barve ustnice,” je dejal Pecheux o barvi ustnice. “Celoten videz je predstavljal dimno oko, ki je rahlo” poredno “. Taupe in rjave odtenke so nanesli z rjavim rjavim podstavkom na spodnji meji trepalnice, ki je bila premešana in premešana v senco oči. Označevalec je bil dodan v notranji kot očesa za seksi, žareč učinek. “

Šminka VS modelov je lahko majhna, vendar obvladuje plažne valove s pomočjo curling čopa? To je druga zgodba.