Tom Ford govori o svojem sloganskem razvoju in kje postavlja nagrado svojega nagrajenca leta

Malo oblikovalci na svetu so bolj znani kot Tom Ford. To je eden od razlogov, zakaj je pobral V stilu’Nagrado oblikovalca leta, vendar v resničnem življenju postavlja trende in premaguje meje, ki jih dobi vsaka priložnost.

Skozi vse svoje hčerinskega prevoznika iz Guccija in Yves Saint Laurenta skozi svojo istoimensko oznako se je dotaknil toliko življenj in nam je vsekakor pokazal, kako se oblačimo. Te vezi so tisto, kar ga vodi in zakaj še naprej oblikuje. “Dobra stvar pri nagradi je, da piše, da ste govorili z ljudmi in povezanimi ljudmi,” je dejal Ford V stilu Nagrade rdeče preproge. “Ker to resnično, kot oblikovalci ali kdorkoli ustvarjalno, to, kar poskušate storiti, je tako super. Zelo sem vesel in čast mi je, da to dobim v Los Angelesu – mestu, ki sem ga vsaj delno poklical doma več let. Všeč mi je tu in to je čudovita čast. “

Ford nima pomanjkanja rdečih preprog in visoko modnih prireditev, v katerih se obleči samega sebe in svojo muco modnih muzejev, vendar raje ohranja klasiko, ko gre za njegov osebni slog. “Predvidevam, da sem na splošno precej klasično oblečen. Pomembno je, da moški ali ženska najde, kaj dela zate, kaj si najbolj prijeten in se drži tega.” In ta ideja udobja se razlikuje za vse. Ford nas svetuje, da vse to sprejmemo in se z vsako svojo sezono malo igrate z našimi podpisi. “Lahko spremenite ramo, lahko spremenite obliko: slogi se premaknejo naprej. Toda poiščite, za kaj ste prijetni. In če ste udobno v ekstremnem načinu in lepi vratni izrez, jo nato nosite.”

Tom Ford
Frederick M. Brown / Getty

Vsi vemo Forda za svoja drzna obleka in sultrične silhuete in verjamejo ali ne, tako je opisal svoj slog, ko je prvič vstopil v industrijo v svojih 20-ih letih. “Ko sem začel, sem bil bolj seksualen in spolno obremenjen z mojimi obleki,” je priznala ikona. “Zdaj bi rekel, da so se preusmerili bolj na čutno, ker sem postal malo starejši.” In zadosti, Nočne živali režiser (ker je tudi film odličen) ne verjame, da je vse to elegantno! “Tako ne mislim o sebi kot” v slogu “, zato je morda to v slogu,” je razkril. “Rad bi si mislil, da imam svoj slog, ki upam, da je v slogu, vendar ne vem”.

POVEZANE: Oglejte si najbolj vročih znamenitosti od leta 2016 V stilu Nagrade

In smo slišali zgodbe o Fordovih ritualih lepote in bogastvu svoje kopalnice, zato nismo bili popolnoma presenečeni, ko je razkril, da bi verjetno postavil svoj kip za nagrade Designer of the Year. “Moja kopalnica je moja garderoba”, je potrdil. “Tu so moji obleki, tam je ogledalo. Tam je, vidim vsako jutro. Ne gre v spodnji sobi za goste.”

Nočne živali njegovih gledališč v približno enem mesecu, zato pričakujemo, da bomo v prihodnjih tednih videli veliko več Forda. Oglejte si oblikovalca o svojem osebnem slogu leta 2016 V stilu Nagrade v video na vrhu.