Tom Hiddleston Potrdi He in Taylor Swift sta še vedno prijatelji na nagradi Emmy

Taylor Swift bi morda obžalovala razpad po gledanju svojega nekdanjega plamena v Emmys v nedeljo zvečer. Tom Hiddleston je na 68. letni prireditvi Primetime Emmy pogledal resno čudovito, hodil po rdeči preprogi v prilagojenem črnem tuxu, nas opomnil, da je bil vroč, še preden je določen pop songstress postal gospodinjsko ime.

Kdaj Ljudje ga vprašal pri Emmys, če sta bila z Swiftom še vedno prijatelji, je odgovoril: »Da, da, smo.« Hiddleswift je morda že dolgo izginil, vendar Hiddleswift BFFs še vedno naslovi. Po navedbah Ljudje, njihov razdelitev po treh mesecih poroka je bil “prijateljski”, par pa očitno še vedno prijazen.

Video: Oglejte si najbolj vročih moških iz rdeče preproge Emmyja 2016

Hiddleston je nagrado Emmy pridobil kot nominir za izjemnega vodilnega igralca v omejeni seriji ali filmu in kot voditelj v izjemni režiji za omejeno serijo, film ali dramsko posebno kategorijo. Hiddleston je nagrado predstavil s čudovito Priyanka Chopra, svojemu lastnemu direktorju, Susanne Bier Nočni menedžer.

POVEZANE: Najbolj nepomembni trenutki od nagrad Emmy leta 2016 v GIF

Hiddleston je morda izgubil Emmyju v Courtneyju B. Vanceu Ljudje proti O.J. Simpson, vendar bo v naših srcih vedno zmagovalec.