Toni-gluh izjava Donalda Trumpa o smrti Arete Franklin povzroča obrvi

Ljudje po svetu pokojijo kraljico duše, Aretha Franklin, potem ko je pevka umrl v četrtek zjutraj po bitki s rakom trebušne slinavke. Bila je 76 let.

Med množicami, ki žalujejo zaradi njene smrti, je predsednik Donald Trump, ki je obljubil svoje sožalje in ga pohvalil pred četrtkovim jutranjim sestankom.

“Rad bi začel danes s tem, da izrazim sožalje družini osebe, ki sem jo dobro poznala,” je začel. Doslej je bil tako dober, kajne? No, za Trumpian se je z naslednjim stavkom spremenil: “Delala je zame ob številnih priložnostih. “Kaj?

Ali je Donald Trump, iz Vajenec in malomarnost slave, samo pomeni, da je eden izmed najbolj ikoničnih pevcev v ameriški zgodovini med tistimi, ki opravljajo svoje ponudbe? Da, da je.

Verjetno se nanaša na otvoritev hotela Trump International v New Y.C. leta 1997, na kateri je Franklin dal zasebni koncert.

Trump International Hotel and Tower Grand Opening
Ron Galella / Getty Images
Donald Trump and Aretha Franklin
Čas in življenje Slike / Getty Images

Seveda je, ne glede na morebitno podobo poslovnega odnosa, s katerim sta s Franklinom delila, to težko pripeljati do javnih zadev.

Trump je pozval pozno pevka, “grozen”, pripoveduje množici, “je prinesla veselje milijone življenj in njena izredna zapuščina bo uspevala in navdihnila mnoge generacije, da pridejo. Bogu ji je dal odlično darilo – njen glas in dobro se je navadila. Ljudje so ljubili Aretha. Bila je posebna ženska. Torej želim samo prenesti svoje najtoplejše želje in naklonjenost svoji družini. “

POVEZANA: Aretha Franklin Dead na 76

Najboljše želje? Um, ti so ponavadi rezervirani za neveste na njenem poročnem dnevu, ne žalostno družinsko uro po smrti svoje ljubljene … 

Seveda je Twitterverse imel nekaj lastnih misli:
 

Medtem sta obamas in Clintons tudi komentirali Franklinov prehod. Niti za zapis ni bilo, da je bila kdaj zaposlena. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map