Torbe brez okrutnosti Nikki Reed so najboljši dodatki za zemeljski mesec

Nikki Reed, zvezda Fox’s Sleepy Hollow, je vseživljenjski ljubimec živali. “Moja hiša je v vsakem trenutku napolnjena s hišnimi ljubljenčki,” pravi ona, pri čemer ugotavlja, da je celo pospešila pse, ki potrebujejo domove. Reed se je odločila združiti svojo strast, da bi zaščitila prijatelje z modrimi modnimi izkušnjami in se združila z oblikovalko svobode živali, Morganom Bogleom, da bi ustvarila linijo “torbic, ki jih je odobrila PETA”.

Vsak kos v elegantni, racionalni zbirki vrečk je trajnosten in brez krutosti, kar pomeni, da se uporabljajo najvišje kakovosti okolju prijaznih, humanih materialov in vse se proizvaja v ameriških tovarnah z etičnimi proizvodnimi praksami. Zbirka Nikki Reed x Svoboda živali je sestavljena iz vrečk za mini vedro, krožnih križancev s teksturo in strukturiranih totenov, ki so prostorni, da bi za pisarno zasukali 13-palčni prenosni računalnik. Stil veganskega usnja in ekološko platna sestavljajo izklopljeni nevtralni odtenki in svetle poletne beline.

Nikki Reed EMBED 1
Sarah Balch za InStyle.com

POVEZANE: 15 Times Ian Somerhalder in Nikki Reed sta nas naredila ljubosumnega na ljubezen

Stili se gibljejo od $ 95 do $ 260, da ohranijo dostop do linije in blagovne znamke. “Vsakdo ne more privoščiti, da bi porabil več sto dolarjev na vreči, zato smo želeli ustvariti previdne možnosti, ki niso le etično izdelane, temveč tudi s finančnega vidika,” pravi Reed. Prosimo, vzamemo eno od vsake!

Nakup vrečke na freeofanimals.com.