Transgenderska kampanja L’Oréal Hari Nef je pobuda za raznolikost

Rdeča preproga z zlatimi globusi ni bila edini razlog, da je nedeljska noč velik spot za svet lepote. Sredi nagradne oddaje je L’Oréal Paris debitiral svojo novo kampanjo “Vaša koža, vaša zgodba”, v kateri igra transrodna igralka, model in aktivist Hari Nef.

Oglaševalska akcija je ena od najbolj raznolikih, ki smo jih videli, in smo tu za to. Skupaj z Nefom, ki je znana po svoji vlogi Pregleden, tudi zvezdniki moških in žensk vseh oblik in velikosti, ki naj bi odražali ponudbo 33 barvnih linij, vključno z nekaterimi znani obrazi, kot so svetovna predstavnica blagovne znamke Blake Lively, modeli Lara Stone in Xiao Wen Ju ter modeli velikosti plus Sabina Karlsson in Marquita Ping.

L'oreal - True Match - Embed
ljubezen L’Oreal Paris

POVEZANE: Spoznajte Maybellineja prvega moža veleposlanica

Morda je bila edina oseba bolj navdušena nad vključujočo kampanjo kot oboževalci Nef sama, ki je svoja novica objavila na Twitterju.

 

Čeprav je tridimenzionalni model Anreja Pejić delal z MAKE UP FOR EVER za svojo kampanjo “Be You” leta 2015 in letošnjo zbirko praznikov, L’Oréal je v lanskem letu predstavil transgenderski model v brazilski kampanji, tržno blagovno znamko v ZDA, da predstavijo ambasadorje, ki so prav tako raznoliki kot njihovi kupci. Prejšnji teden je Maybelline razkril lepotnega bloggerja Mannyja Gutierreza kot obraza Big Shot Colossal maskare, oktobra pa je superstar Jamesa Charlesa postal prvi moški Covergirl.

POVEZANE: ambiciozni umetnik ličila James Charles je zelo prvi moški Covergirl

Tukaj je več blagovnih znamk, ki vključujejo, da je lepota namenjena vsem v letu 2017. V tem času si oglejte minuto dolg video spot spodaj.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map