Trumps se odpravijo na počitnice ob skupnih “družinah, ki pripadajo”

Pred državnimi skupnostmi, ki so protestirali proti imigracijski politiki Trumpa, ki je ločila otroke od svojih mater, je prva družina zapustila Belo hišo v petek zvečer za vikend v mestu Bedminster v New Jerseyju. 

Pridružitev predsedniku je bila njegova žena Melania, ki je tokrat ob izogibanju oblačil s podstavkom nosila cvetlične hlačne Erdem hlače (na podoben način je kupil podoben slog) s hrustljimi belimi gumbi in bledo rumenimi stiletami. Njihov sin Barron je zrcalil mamino oblačilno obleko in se odločil za belo polo majico, ki jo je vtaknil v njegove hlačke. 

Barron, Melania, and Donald Trump
Alex Wong / Getty Images

Ivanka je šla s poliranim videzom, zdrsnila je na sredino straže Emilie Wickstead s črnimi gumbi, ki so se razlikovala od bele tkanine. Njen mož Jared Kushner in njegov štirinočletni sin, Joseph, sta imela roke, ko sta se vkrcala na Marine One ob Trumpovem pokopališču. 

Jared Kushner and Ivanka Trump
Alex Wong / Getty Images

Kljub dvostranski odpovedi sedanji politiki “nične strpnosti” glede nezakonitega priseljevanja, ki je v pritlične centre okrog meje ZDA dala na tisoče otrok, se je predsednik nasmehnil in pomahal fotom. Medtem sta Melanija in Ivanka obdržali poker obraze.  

Ker se Trumps zdaj v družinskem igrišču za golf obnavlja v počitniški način, protestniki rastejo po vsej državi, da ohranijo družine skupaj. Znane osebnosti in veliki nasprotniki Trump, kot sta Chrissy Teigen in Amy Schumer, so se odpeljali na ulice in se pridružili množicam v upanju, da bi končali krizo migrantskih otrok. 

Ali Trump posluša? Upamo, da je tako!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map