Tudi Anna Kendrick ne more verjeti, kako je znan Justin Timberlake

Anna Kendrick in Justin Timberlake sta postala dobri prijatelji po skupnem delu na novem Trolls film in uživali v vrtincu tiskovni turneji v Cannesu, pa tudi na Pitch Perfect zvezda sama ne more verjeti, da je slava, ki jo je Timberlake dosegla.

“Bil sem z novinarji Justin Timberlake in bil sem všeč, oh, nisem znan. Kot je tako slaven, “je Kendrick dejal na Late Night z Seth Meyers v torek v izrezu Cinq à Sept obleko. “Naredili smo to tiskovno turnejo v Cannesu in lahko sem povedal, da je vsak intervjuventin všeč:” V redu ji moramo postaviti eno vprašanje “in potem so:” Justin, kaj pa z otrokom? ” Kaj pa glasba? Kaj pa * NSYNC? Kaj pa ramenski rezanci in lase in ali si videl ta meme? «Se je šalila.

“In bil sem kot oh, jaz sem kot ne, jaz nisem slaven. Razumem. Razumem to. «Ampak kljub svoji samoumevni humorji, je zabavna dama dosegla veliko spremljevalko, potem ko se je začela na Sumrak serije. V svoji novi knjigi, Čudno malo Nihče, Kendrick razkriva, da samo poskuša biti smešna. “To je ideja. Moj urednik je bil kot: »Dodati bi morali nekaj globine« in jaz sem bil kot: »Nah.« Če bi jih imel, bi si! «Se je šalila.

Igralka je prav tako razkrila, da je celotno poglavje knjige posvetila zabavnim zgodbam iz Sumrak nastavite. “V teh kinih sem preživel zelo malo časa v svoji karieri, a so zgoščeni z zgodbami. To je samo najbolj čuden nabor, na katerem sem bil kdaj, «je rekla.

Kendrick se je potopila v zgodbo o času, ko je bila v Luizijani letela za en dan, da bi v sanjah pustila mrtvo telo. “Vsi ti likovi so bili v beli barvi, v tej vrstici smo imeli ta tip, ki je podoben lažnemu kriku, kot je to njegova naloga za dan. Torej ima to cev, «je rekla. “Obstajajo takšne vrste znakov, kot smo, da smo na DMV. Tako casual. Tako normalno in casualno, vsak od nas postane ustaljen in nato dobil škropljenje navzdol s ponarejeno kri, ki jih ta gospod, nato pa kot plezanje na vrhu kupa in nato kot polaganje tam z odprtimi očmi. “

POVEZANE: Glejte Justin Timberlake in Anna Kendrick. Izvedite neverjetno izročilo “True Colors”

Oglejte si njen smešni intervju zgoraj če želite izvedeti več o svoji novi knjigi in njenem smešnem Mike in Dave Need Wedding Dates co-star Aubrey Plaza.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 48

map