Tudi Kim Kardashian West je obilo tega 404-karatnega diamanta

Kim Kardashian West se je včeraj zvečer udeležil nakitov de Grisgono v Cannesu, ki je izgledal kot dragulj v svetlečem srebru, seveda pa ji je dodala še nekaj omamljivih draguljev. Resničnostna zvezda je v družabnih medijih pokazala svoj proces priprave na fotoaparat, in tudi ona je bila obdana z ginormoznimi dragulji.

V videoposnetku Snapchat Kardashian West prikazuje tri osupljive diamante in razkriva svoje cenilne oznake. Z desne strani je zvezda realnosti narekovala redko roza diamant s 28 milijoni dolarjev. Veliki pravokotni rezan rumeni kamen znaša 5 milijonov dolarjev, medtem ko je majhen srčni oblik dragulj stane le 3 milijone dolarjev. Skupaj ima zvezda v samo eni roki $ 36 milijonov diamantov.

Kim K cannes ring snapchat
@ kimmysnapchats / Snapchat

Ampak ona se ni ustavila. Zvezda je imela tudi priložnost, da ima veliko 404-karatno skalo, medtem ko se pripravlja na njeno veliko noč. Delila je fotografijo Instagramu, ki je pisala: “Wow! Mislil sem, da sem vse to videl, toda to je največji diamant, ki sem ga kdaj videl. Masivni 404 karatov na de Grisogono! “Grob odrezan kamen izgleda kot ogromno v dlani.

Vau! Mislil sem, da sem vse to videl, toda to je največji diamant, ki sem ga kdaj videl. Masivni 404 karatov na de Grisogono! @degrisogono

Fotografija, ki jo je objavil Kim Kardashian West (@kimkardashian)

POVEZANE: Kim Kardashian West Dazzles v pošiljki s srebrnimi verigami na zabavi Swanky Cannes

Izgleda, da so diamanti resnično dekle najboljši prijatelj.