Tukaj je, kaj je moral Zayn Malik povedati o njegovem statusu in statusu Gigi Hadida

Zakaj sta se razkrila Gigi Hadid in Zayn Malik? Že leta je njihova precej mlada ljubezen ostala nespremenljiva, toda ko so tisočletja trideset tednov tweetirali o njihovem razdvajanju, so pustili nekaj navdušencev, ki so jih zagrabili, da so praskali glave. Govori, da so ga poklicali, ker se je zaradi dela ukvarjalo, čeprav je Hadidova izjava pustila odprto. “Kar se tiče prihodnosti, bo vse, kar je predvideno, vedno,” je zapisala. Aw.

V primeru, da ste pozabili, so jih fotografirali, ki so jih naredili mesec dni po njihovem zelo javnem razcepu. Zdaj je Malik nekoliko razjasnil, da so kljub ločitvi še vedno medsebojno obsedeni. V intervjuju GQ, natančno pojasni, kako se je srečal leta 2015 (na zabavi, takoj po razdružitvi Joeja Jonasa), in tudi pokazala, da se redno vidijo, najpogosteje na svoji kmetiji v Pensilvaniji, kjer delijo konja po imenu Cool in drugi v apartmaju Hadid Manhattan.

“Zelo sem hvaležen, da sem jo spoznal”, je dejal Malik in dodal: “Še vedno smo dobri prijatelji in še vedno smo v stiku.” V navidezni omembi Taylorja Swifta je dejal, da “ni nobenega slabega kri “med njimi.

POVEZANE: 9 modelov, ki so modni obljubljeni s pravim trenutkom

“Mi smo odrasli. Ne potrebujemo oznake [našega razmerja], naredimo nekaj za pričakovanja ljudi, “je dejal. Za njega Hadid je bila luč, ki mu je pomagal premagati negativnost, preden je izdal svoj prvi album. “Imel sem zelo negativen pogled na stvari. To je morda bilo adolescence ali testosteron ali karkoli je f- tekel skozi moje telo v času, “je dejal. “Pomagala mi je gledati stvari s pozitivnega kota.”

Sliši se kot #ZiGi skupaj, a ne dajmo oznake na to.