Tukaj je, kako Ne-Yo organizira tisoče klobukov

Vedno smo bili navdušeni nad igro Ne-Yo. Od fedora do trilbij je redko ujeti pogled na zvezdo brez enega od njegovih dapper toppers. Torej, ko smo ga ustrelili za funkcijo Man of Style v februarskem izdanju, smo morali vedeti, kako ogromno res je njegova kolekcija.

“Z lahkoto imam klobuke v dvomestnih tisočih,” je povedal V stilu. “Ampak res sem organiziran z njimi. Imam jih v škatli do leta. “Poleg tega, da je enostavno najti določene stile, njegovi metodični načini prav tako poskrbijo, da ne prevečkrat ponovi ničesar. 

Neyo - Embed 1
Joachim Mueller Ruchholtz

“Mislim, da sem nosil ta klobuk za predstavo in ta drugi za streljanje, zato ga ne morem več nositi,” pravi. “To je stvar, da ste v javnosti, ne morete imeti najljubšega klobuka ali najljubšega obleka, ker, ko ste fotografirani v njej, se počutite, kot da bi ga morali poljubiti. To je zanič.”

POVEZANE: Morali bi videti video David Campbell’s Glorious Fragrance Campaign

Neyo - Embed 3
Anthony Federici

Čeprav je njegova osebna zbirka večinoma okrog fedora, na vrsti naše streljave, je bil odprt, da bi preizkusil nov chapeau: baseball cap. “Nikoli nisem videl toliko klobukov na snemanju,” pravi stilist Emil Rebek, ki je zvezdo oblekel v New Era, Neil Barrett in Salvatore Ferragamo. 

Neyo - Embed 2
Anthony Federici

“Naša prvotna dilema je bila, ali naj se držimo fedorskega sloga, ki ga ljubi, vendar smo se na koncu odločili, da bodo športne kape bolje izgledale obleke,” pravi Rebek. “In ko gre za klobuke, Ne-Yo ve, kaj dela.”

Če želite prebrati polno funkcijo Man of Style z Ne-Yo, vzemite februarsko številko V stilu, zdaj na voljo na newsstandsu in za digitalni prenos