Tukaj je, kako trije oglaševalski akcijski programi spreminjajo med nacionalnim dnevom obveščanja o preprečevanju nasilja

To je mesec osveščanja o preprečevanju nasilja nad otroki, slavne in oblikovalci pa so prišli v polno moč za širjenje sporočil prijaznosti. Od plačljivih motivacijskih zapestnic do tkivnih pakiranj z navdihujočimi navednicami so se začele številne akcije, katerih cilj je izkoreninjenje nasilja in kibernetsko ustrahovanje na nacionalni in svetovni ravni.

Sedaj so tri pobude za boj proti nasilju začele dodatne kampanje, posebej v čast nacionalnega meseca za preprečevanje nasilja. Pomaknite se navzdol, da ugotovite, kako si prizadeva vsak poslanstvo spodbujati prijaznost in pozitivnost.

Projekti z malo besedami Projekti s projektom Farley

Misija: Ustanovila Adriana Botti, Little Words Project ustvarja biserne zapestnice (nad) Z besedami, ki naj bi navdihnile prijaznost. Toda ta Swarovski oranžne zapestnice so več kot le ročne bombone. Pravzaprav so del programa “pay-it-forward”, ki spodbuja mlade ženske, da svojo zapestnico podajo skupaj z nekom, ki potrebuje podporo, ko je to storjeno z njo. “Besede imajo moč, da vas raztrgajo, če jih pustite, še posebej zdaj v digitalni dobi,” pravi Botti, ki je bila žrtev ustrahovanja po svojih najstnikih. “Ustvaril sem Little Words Project v prizadevanju, da se pozitivno moč vrne nazaj v te besede.”

Cilj tega meseca: Ta mesec se je Botti pridružil projektu Farley, neprofitnemu, ki učencem uči, da so med seboj prijazni. Ustvarili so trije zapestnice, imenovane “The Kindness Collection”, ki so na voljo zdaj za $ 18 do $ 21 na littlewordsproject.com. “Medtem ko želimo razširiti prijaznost s preprostim pripomočkom, Projekt Farley to naredi s šolskimi obiski in kurikulumi, zato je partnerstvo imelo veliko smisla,” pravi Botti. “Izbrali smo, da izrazimo besede” zaupanje “,” prijaznost “in” hrabrost “, ker želimo zaupati tistim, ki to najbolj potrebujejo, spodbujajo prijaznost in ne krutost med mladimi in navdihujejo pogum v srcih tistih ki se ukvarjajo s ustrahovanjem. ” 

Kako se pridružiti gibanju: “Stack svojo roko s svojimi osebnimi mantri kot opomnik, da živite najboljše življenje iz dneva v dan,” pravi Botti. “Več zapestnic, ki jih nosite, bolj občutljive”. Vsaka zapestnica ima oznako, vpisano z edinstveno številko, ki omogoča, da se registrira in sledi na spletu, ko se premika iz enega zapestja v drugega. Konec oktobra bo 40% premoženjske koristi namenjeno projektu The Farley Project, da bi preprečili ustrahovanje. Več o vzroku najdete na naslovu thefarleyproject.org.

POVEZANE: Kupite te pripomočke, ki navdihujejo mir 

Partnerski partnerji v zvezi s kampanjo s Kleenexom

Proti nasilju - Embed
Vljudnost

Misija: Lauren Paul in Molly Thompson sta leta 2009 začeli kampanjo Kind, potem ko so odkrili, da so imeli podobne izkušnje, ki so jih ustrahovali v srednji šoli. Predlagali so, da se imenuje film proti nasilju Iskanje Kind, vendar je projekt kmalu postal nekaj večjega. “Spoznali smo, da je to lahko veliko več kot le dokumentarni film,” pravi Paul V stilu. “Torej smo prišli do ideje o programih šolske sestave in kurikulumu. Od takrat, smo potovali po državi in ​​govorili v skoraj 400 šolah.“In rezultati so bili vredni.” Neverjetno je gledati, kako se dekleta popolnoma spremenijo v dvourni skupščini, “pravi Thompson.” Obstaja občutek, ki je v taborišču, in res smo hoteli to vzeti in ustvariti dolgo – pogovor med celotnim šolskim letom, da energija ne umre. “

Cilj tega meseca: Paul in Thompson poskrbita za nacionalni boj proti nasilju. Odšli smo že cel mesec oktobra, delamo približno 30 sklanjatov za našo jesensko turnejo, “pravi Paul. Nobene lokacije niso omejene zdaj, ko se je kampanja združila z Kleenexom, programiranje pa je brezplačno za šole. “Takšna partnerstva nas odprejo do šol po eni sami šoli po vsej državi, ki niso mogli privoščiti programiranja drugače,” pravi Paul. In to je bilo še posebej zahtevno tekmo. “Naše skupščine so tako čustveno, da je Kleenex že del teh trenutkov, ki jih imamo z dekleti. “

Kako se pridružiti gibanju: “Ne samo, da blagovna znamka, ki omogoča, da so vsi naši programi za oktober brezplačni, prinašajo tudi žepne klešče znamke Kleenex, ki dejansko ponujajo način ukrepanja, “pravi Paul.” V žepnem paketu je prostora za pisanje sporočila da bi dekleta dali še eno opravičilo ali prijazno karto nekemu, tudi po skupščini, samo z uporabo tega. «Oglejte si misijo Kleenexa o sporočilih o skrbi na kleenex.com in izvedite več o kampanji Kind na kindcampaign.com.

STOMP Out Bullying združuje znane osebnosti

 

 

Misija: Cilj organizacije proti nasilju in spletnemu ustrahovanju je povečati ozaveščenost o vplivu ustrahovanja na otroke vseh starosti. STOMP Out Bullying spodbuja skupnosti, da se združijo in končajo nasilje v šolah in digitalno zlorabo, pa tudi uče učinkovite rešitve za ravnanje z ustrahovanjem.

Cilj tega meseca: Znane osebnosti, kot so Emma Roberts, Lea Michele in Zachary Quinto, so posneli videoposnetke za vzrok, da ustavijo ustrahovanje. V ponedeljek, 5. oktobra, je organizacija praznovala svoj vsakoletni dan modre majice Svetovni dan preprečevanja nasilja. V tednu, ki je potekal 12. oktobra, kampanjo spodbujajo učence, da se prijatelji z nekom, ki jih ne poznajo v šoli, da bi preprečili, da bi se vrstniki osamili. In 19. oktober je začetek tedna Stand Up for Others, ki spodbuja študente, da so pogumni in se držijo za nasilnega vrstnika ali poiščejo pomoč od odrasle osebe, da ustavi situacijo.

Kako se pridružiti gibanju: Študenti lahko ustvarijo svoje lastne video posnetke proti ustrahovanju in delijo navdihujoče zgodbe na spletni strani Stomp Out Bullying. Oglejte si video posnetke znanih oseb na stompoutbullying.org.