Tukaj je nova fotografija Chicago West, Kim Kardashian’s Baby Girl

Po rojstvu Kim Kardashian in novorojenčka Kanye Westa sta se par razširijo svoja sporočila in se osredotočila na novo podrobnost v vsaki objavi. Najprej smo se naučili rojstnega dneva in naslednjega, njenega edinstvenega imena, Chicago West (ki ga navdušuje Kanyejeva pozna mama). In potem tri tedne po tem, ko se je rodila, smo prvič pogledali v Chicago in ona je prav tako sladka, kot smo pričakovali.

Prva slika Chicaga (ali “Chi”, ki je na kratko izgovorjena kot “sramežljiva”) je pravzaprav videoposnetek in se prikaže kot darilo Kylie Jennerjevega otroka, kot del videoposnetka, ki jo je Kylie objavila pod naslovom “Za našo hčerko” (Chicago prinaša svoj prvenec ob 8:26).

chicago west
Kylie Jenner / Youtube

Chicago West embed 1
Kylie Jenner / YouTube 

In 26. februarja je Kardashian West bolje pogledal Baby Chicago, čeprav skozi objektiv slikovitega Snapchat filtra za živali.

Baby Chicago

Post delijo Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ne moremo pomagati, ampak opazimo, kako Chi izgleda kot njene velike sestre, Sever in Saint.

Zahodna družina ���� #northwest #saintwest #chicagowest #kimkardashian #kanyewest

Objava, ki jo delita North West in Saint West (@ west.kids)

Wests so Chi ponosni na svet v ponedeljek, 15. januarja, s surogatom z veseljem sporočilom.

“Kanye in jaz smo z veseljem objavili prihod našega zdravo, lepo dekle,” je napisala Kim v svoji vlogi. “Neverjetno smo hvaležni našemu nadomestku, ki je uresničil naše sanje z največjim darilom, ki bi ga lahko dali svojim čudovitim zdravnikom in medicinskim sestramom. Posebno skrbijo sever in sveti, da bi pozdravili svojo otroško sestro.”

S Kim in Kanye kot starši ni čudno, da je Chicago čudovit. Tukaj je veliko drugih fotografij, ki naj bi prišli iz najnovejših (in najtanjših) Kardashian-West.