Tukaj je Sneak Peek na najboljših zimskih olimpijskih uniformah leta 2018 z vsega sveta

TK
Ljubezensko stanje Ralph Lauren

Alexis Bennett

26. januarja 2018 @ 14:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ko bodo naslednje zimske olimpijske igre leta 2018 začele naslednji mesec, bodo gledalci iz vsega sveta uglasili, da bi videli, katere države bodo dosegle največ zlatih medalj. Vendar pa smo tudi precej navdušeni nad epskih modnih trenutkih v prihodnosti, zlasti uniforme, ki jih bodo predstavniki vsake države igrali na otvoritveni slovesnosti (9. februarja). Ta dogodek, ki določa ton za celotno tekmovanje, daje županom priložnost, da objavijo: “Prišli smo, in tukaj smo, da razbijemo riti”, ne da bi rekli besedo.

Nacije se nagibajo k najboljšim oblikovalcem, da ustvarijo izvirne sloge, okrašene z omamnimi patriotskimi detajli, za svoje športnike. In to ni vse o videzu. Temperature pod lediščem v Pyeongchangu v Južni Koreji zahtevajo ekstrapleple tkanine, ki bodo športne zvrsti ohranile tako elegantno in zdravilno, saj predstavljajo svoje matične države.

VIDEO: Zimske olimpijske igre 2018 po številkah

 

Spodaj si oglejte skrivnostne obroke na nekaterih naših najljubših uniformah slavnostne otvoritve z vsega sveta.