Tukaj je tvoj prvi pogled na življenjsko Britney Spears Biopic

Le en dan pred 35. rojstnim dnem Britney Spearsa je Lifetime objavil prve fotografije svojega neodobrenega biopija, Britney. Naključje? Mislimo, da ne.

Natasha Bassett bo igrala titularno vlogo, pri čemer bo Nathan Keyes sodelovala s svojo nekdanjo ljubezenjo Justinom Timberlakeom. Glede na New York Post, se bo film osredotočil na njeno “porast slave, padec iz milosti in morebitnega zmagoslavja in vstajenja”. Spoznali bomo sprostitve njene 55-urne poroke Jasonu Aleksandru, njenemu triletnemu poroki z Kevinom Federlinom in njenim znanim razčlenitvijo leta 2007.

Britney Spears Look-Alike Biopic - Embed
Ron Galella / WireImage; Jenna Berman / Lifetime

K sreči kraljica popa je danes veliko boljša – glej njeno “končno zmago in vstajenje” – s hitri oddaji v Las Vegasu z naslovom “Piece of Me”, novega albuma, ki je prišel v začetku tega leta, in je celo potrdil da je bila v snemalnem studiju, ki je delala na naslednjem velikem projektu: drugem novem albumu.

VIDEO: Britney Spearsova najbolj zapomnjena obleka na odru

 

“Nisem prepričan, kaj želim, da se sliši naslednji album”, je dejal Spears v intervjuju za Caesars Las Vegas. “Vem le, da sem navdušen, da sem spet vstopil v studio in dejansko že snemal snemanje,” je razkrila, nam dajejo upanje in dober dokaz za deset studijskega albuma. Ne moremo čakati, da ga slišimo!