Tukaj je vznemirljivi razlog direktor, ki je na Emmy Rossum nosil bikini

Vsi vedo, da lahko Emmy Rossum deluje. In poješ, glede na to! Toda novouvrščeni talent ni bil vprašljiv, ko jo je režiser prosil za avdicijo za vlogo, tako da je šla v svojo pisarno v bikini. (Ja, to je resnično.) Ne, režiser je preprosto želel, da Emmy dokaže, da je “brez maščobe”.

The Brezšumni zvezda je pred kratkim opisala izkušnjo, ki je vse preveč znana, še posebej v luči nedavnega pripovedovanja Alison Brie o tem, kako je imela avdicijo za Entourage. (ICYMI: Tudi ta incident je vključeval bikini. Šarmanten.) Hollywood Reporter gostila okroglo mizo z Rossumom in drugimi zvezdami, pri tem pa se je začela razpravljati o temah, ki so bile vredne doživetij.

POVEZANE: Emmy Rossum in direktor Sam Esmail sta poročena!

“Pred letom dni me je moj agent poklical in mi je bilo všeč:” Tako mi je nerodno, da bi opravil ta klic, vendar je velik film, ki ga vam bodo ponudili. Resnično imajo radi svoje delo na Režiser želi, da bi prišel v svojo pisarno v bikini. Ni avdicije. To je vse, kar moraš storiti, «se je spominjal Rossum. “Hotel je vedeti, ali sem zdaj debel. To je bilo v bistvu vprašanje.” Ja, z vami smo: na svetu ni dovolj egojev s strani oči.

VIDEO: Pridobite korak za korakom Nasveti za ustvarjanje Emmy Rossum’s Braids

Za zapis, Rossum nima nobenega problema brez golote. “Imam težavo, da bi se ljudje osredotočili, otroci pa to gledajo. Nimam nobenih težav z otroki, ki vidijo žensko, ki je brez glave. Ne vem,” je delila. Toda zadevni film ni imel nobenih prizorov in presenečenj! -No bikini. “Nazadnje, ko sem preveril, nisem f-ing model,” je dejal Rossum.

To je lahko, vendar hitro postane eden od naših najljubših vzornikov. Rossum je tudi ostro zagovornik enakosti plač, in se bori za pravice živali. To je bila tudi njena, darovala svoje poročno rože, da bi razsvetlila bolnišnične sobe. Emmy za prez.