Tukaj si oglejmo kampanjo Charlotte Rampling’s Stunning Nars

Težko nam je, da se odločimo, kaj je čudovito – akcijo Charlotte Rampling’s Nars ali razkošne šminke, ki jih je spravila. Za praznovanje 20. obletnice blagovne znamke Nars pripravlja svojo zbirko Audacious Lipstick, katere 69-letna igralka je obraz.

Novice o najnovejši vlogi Ramplinga so se prve zlomile februarja, po mesecih pričakovanja pa se je njena črnsko-bela kampanja tako izkazala kot osupljiva, kot smo pričakovali. “Šarlotova sposobnost preoblikovanja je neprimerljiva”, pravi Francois Nars WWD. “Ne glede na to, ali je posneta v umetninah, skozi objektiv revijskega fotografa ali na velikem platnu, ima neverjetno moč, da zajema značaj.”

Primerno je, da je blagovna znamka ena od odtenkov iz zbirke po zvezdi; Charlotte je globok oksidacijski odtenek (nazaj levo), ki se izkazuje kot preoblikovana kot igralka sama po svoji sposobnosti ustvarjanja intenzivne, neprozorne ustnice ali pravkar ugriznjene madežev. Oglejte si akcijo Rampling v tiskanih publikacijah od naslednjega tedna in poiščite zbirko Nars Audacious za šminke na blagovnih znamkah in narscosmetics.com 1. septembra.

Kliknite na našo galerijo, da bi kupovali natančne izdelke za ustnice in oči, ki so nosile rdeče preproge!