Ugotovite, zakaj Voiage je najlaĹľja trgovina z nakitom L.A.

Vedno smo na drobno za najnovejše oblikovalce nakita in trende, torej kdaj Voiage naleteli na naš radar, vedeli smo, da smo našli pravi dragulj. Na stilno razgibanem področju Beverly Boulevard Arts Design District se nahaja opečnato opečnato opečnato ohišje, gostuje zbirna zbirka kosov številnih različnih oblikovalcev, med njimi imena Brooke Gregson, Nicolette Stoltze in Jamie Joseph, plus edinstvene vintage najdbe. 

POVEZANE: BNKR, priljubljena blagovna znamka Aussie za vse, odpira trgovino v L.A..

Po besedah ​​ustanovitelja Julie Schroeder je Voiage odlikovanje ustvarjalnosti in umetnosti maloprodaje. Opremljena z betonskimi tlemi, izpostavljenimi opečnimi stenami, stropi lesenih žarkov in celo 22-karat zlati listi in medeninasti poudarki, prostor izžareva vibracijo Kalifornije-šik. Je tudi dom slik, kipov in drugih umetniških del, ki dopolnjujejo nakit in prinašajo življenje. Očarljivi ohišji iz lesa in stekla Voiage se ponašajo z vrsto baublesov od preprosto in Lepota do krepko in izjavo-I so prstani, zapestnice, uhani in ogrlice v vsakem dragem kamnu, ki ga lahko predstavljate. In skoraj vsak izdelek je edinstven, redka letnica, ali omejeno izdajo, tako da ste prepričani, da pridobite pozornost, ne glede na to, kaj izberete.

POVEZANE: WhyReservoir je najboljša nova trgovina odpira na Silver Lake

Po prevzemu prstana (ali treh!) Od Voiage boste popolnoma opremljeni z enostavno eleganco L.A. Sledite Voiage na Instagram za dnevne slike najnovejših nakit in umetniških instalacij. Pravično opozorilo: boste kupili kose, ki jih vidite v vsakem trenutku.

7403 Beverly Boulevard; 323-951-9540; voiagejewelry.com.