Učiteljica Nobene Lene Waithe je napisala svojo ljubezensko zgodbo, zdaj pa verjamemo v romanco

Vedno sem bil optimist, ko gre za ljubezen. In zdaj, ko sem se pred kratkim začel ukvarjati, so odnosi, o katerih sem v zadnjem času veliko razmišljal. Moji prijatelji bi verjetno rekli, da sem, preden sem spoznala moje zaročenko, Alano, moje ljubezensko življenje podobno kot mojega čustva, Denise, v Mojster nikogar. Rekli bi, da sem dal veliko deklet, kot so @ nipplesandtoes23, ki jih Denise pripelje domov v epizodo Thanksgiving, ki sem jo napisal za 2. sezono. Ne vem, ali bi šel tako daleč, vendar sem ga premešal , in to upravičeno.

Res, vedno sem nekako čakal, da pride ena oseba. Vedel sem, da bo moje življenje noro, in tudi takrat, ko sem bil en sam, sem hotel nekoga, ki bi lahko ohranil mir, še posebej doma. Ampak to ne pomeni, da nisem dala veliko različnih vrst ljudi, da bi jo našli. Zdaj z vsemi, ki uporabljajo aplikacije, dating je postalo bolj kot nakupovanje, kar bi se lahko zdelo kot dobra stvar, vendar je lahko resnično problematično. Pred prvim datumom je nemogoče, da se ne potopite v Googlu in ne prejudicirajte nekoga, ne da bi vedeli, kakšna je ta oseba. Nimate možnosti, da bi imeli to takojšnjo kemijo.

POVEZANE: 27 let sem in razvezan-tukaj je to, kako je moje Dating Life

Za mene, dating bi bilo bolj kot v restavraciji, ki ji še niste bili. Začneš s svežimi pogledi neviden – in potem odločite od tod. Nekateri od nas iščejo partnerja, za katerega menimo, da nas lahko dvigne, v drugih časih pa ljudje, ki sploh niso na naši ravni. Zdi se, da stvari delujejo najbolje, ko iščete nekoga, ki je enako zaprt, na podobnem mestu v življenju, kot ste vi.

In to se je nekako zgodilo zame. Najprej sem srečala Alano na sestanku, ker dela tudi na področju zabave, samo na izvršni strani. Najprej ni bilo iskrenje, vendar smo nadaljevali delo in na koncu me je prosila, naj pograbi pijačo. Alana je bila takrat ravna, zato sem domnevala, da je to samo delovna stvar, vendar pravi, da mi je pogledala. Nisem mogel verjeti, kako hitro smo vikali na ta prvi datum. In od takrat smo se družili.

Hvala, ker ste odgovorili z DA, da se udeležite NAACP IMAGE AWARDS z menoj, @alanaoyam!

Objava je delila Lena Waithe (@lenawaithe)

POVEZANA: Lena Waithe je nosila črno do zlatih globusov – vendar pravi, da ne smete obžalovati igralk Nisem

Potrebovala sem le približno štiri dni, da sem ji povedala, da jo ljubim. Zveni noro in verjetno kliše, vem, vendar sem odločilna oseba z ljubeznijo, s pisanjem in z vsem. Resnično verjamem, da moraš zaupati svojemu črevesu in reči: “Veš kaj, prav imam. To se počuti dobro.” Soulmati prihajajo v mnogih oblikah, zato je največja stvar, ki sem se naučila, da se ne morete bati preskusiti stvari. Če ste ženska, vaša tekma ni nujno, da prideš v moškem paketu. Lahko bi bila ženska, trans oseba, kdorkoli, res. Vem, da mi zveni super gej, ampak moja sreča je neposreden produkt tega. Vsak dan sem hvaležen, da je Alana rekla: “Zakaj ne ženska? «Če ni bila odprta, bi se naša ljubezenska zgodba nikoli zgodila.

Ko ste dovolj srečni, da bi našli ljubezen, se morate naučiti, da najprej postavite svojega partnerja. To me zasmehuje, ko ljudje stopijo v stik in pričakujejo, da bodo storili vse, kar so vedno naredili, ko so bili samski. Odnosi niso dodatki ali nekaj, kar morate stisniti v svoje življenje – premakniti se morate stvari za svoje razmerje, če zares želite, da traja.

V moji, na primer, sem velika homebody. Alana ni. Zdi se majhno, vendar je bil pravi izziv, s katerim smo morali delati. Morali smo priti na valovno dolžino drug drugega in ugotoviti, kako obstajati na način, ki je bil smisel za oba. Toda to je prava romantika. Samo dve osebi se spoprijemata in se med seboj lovita, ko poskušata ugotoviti to stvar, ki se imenuje življenje.

-To je povedal Jennifer Ferrise

Za več zgodb, kot je ta, si oglejte martovsko izdajo V stilu, na voljo na prodajalnah z novicami in za digitalni prenos.