Umetniki ljubitelji, boste obdani z Louis Vuitton in novo zbirko Jeff Koons

Ta mesec bo Louis Vuitton začel svojo drugo zbirko s sodobnim umetnikom Jeffom Koonsom, veste, človeka, ki naredi te neverjetne balonske pse? Na podlagi slikarjev “Mastersov” Koonsa – njegove igre na najbolj znanih umetniških delih – bo zbirka vključevala novo vrsto vrečk in dodatkov. Za nove dodatke bodo koščke kosov Gauguin, Manet, Turner, Monet in Boucher prenesene na ikonične vrečke Vuitton.

Vuitton Bag - Embed - Monet
Ljubezen Louis Vuitton

Vuitton Bag - Embed - Gauguin
Ljubezen Louis Vuitton

Ob praznovanju nove zbirke sta Louis Vuitton in Koons skupaj ustvarila čisto najboljši videoposnetek Instagrama, ki smo ga videli čez nekaj časa. Artworld, pripravi se. Videti boš nekaj, kar bo virusno.

POVEZANE: V notranjosti Louis Vuittonovega Star-Studded Place Vendôme Boutique Launch

Bi se odločili živeti v Monetu, Jeffu? Izberemo, da živimo v torbi LV x Koons. In če prideš s tem, je to še bolje.

In samo, da stvari postanejo še hladnejše, je blagovna znamka ustvarila ta videoposnetek, ki smo ga v pretekli uri gledali na ponovitvah. Plesne vodne lilije? Vzeli ga bomo. 

Vuitton Bag - Embed - Turner
Ljubezen Louis Vuitton

Vuitton Bag - Embed - Manet
Ljubezen Louis Vuitton

POVEZANE: lahko dobite Louis Vuitton primer za vaš vonj, zakaj ne?

To ni prvič, ko se je Vuitton pridružil svetovno znani umetnik. Blagovna znamka je znana po pridobivanju najboljših umetnikov za ustvarjanje nekaterih najbolj izključnih, zelo zbranih kosov v modni zgodovini (samo Google Stephen Sprouse za Louis Vuitton ali Kusama za Louis Vuitton, da vidijo). Nova zbirka Jeff Koons bo uradno predstavljena 27. oktobra 2017.