V koži Pale Pink, Melania Trump izgine nazaj v ozadje

Melania Trump je v preteklem tednu naredila toliko javnih prizorišč, skoraj se je težko spomniti, da je pred enim mesecem prišlo do špekulacij, da je izginila.

Čeprav je preskočila vrh G-7 v Kanadi in zgodovinski obisk Trppa v Singapurju, ki se je srečal s severnokorejskim voditeljem Kim Jong Unom, je v zadnjih nekaj tednih FLOTUS odšel v HF FEMA, se udeležil slovesnosti v Ford Theatru, čaj s špansko kraljico, obiskal otroški center za pridržanje v Teksasu in govoril na dogodku študentov proti destruktivnim odločitvam (SADD) v Virginiji. 

US-JORDAN-DIPLOMACIJA
BRENDAN SMIALOWSKI / Getty Images

V ponedeljek je ponovno stopila na kamere, tokrat pozdravila Jordanovega kralja Abdulaha II in kraljice Ranije v Belo hišo, kjer bodo voditelji pričakovali “med drugim razpravljati o terorizmu, grožnji Irana in krizi v Siriji med njihovimi razpravami “, v skladu s CBS News. 

Oblačila Proenza Schouler, ki so prej prejela 3,950 $, zdaj v prodaji za 1.185 $, je bila kot enkratna, bledo roza usnja Melania, ni niti presenetljiva niti še posebej simbolična. Za razliko od tega “Jaz res ne skrbi, delam U?” jakna, na tem videzu ni nobenih očitnih sporočil. (To je, razen dejstva, da lahko vzdrži 85 stopinj D.C. toplote v glavi do-to-usnje.) Kot je njen podpis, se je ujemala z bombažno-sladko roza od rožnata do koničastih stiletov odlično. 

Predsednik Trump Welcomes King Abdullah And Queen Rania Of Jordan To White House
Pool / Getty Images

Vendar pa je pogled podcenjen, če ga primerjamo z njenimi prejšnjimi fotoaparati iz Bele hiše (ki bi pozabil klobuk od trenutka, ko je pozdravil francoskega predsednika Emmanuela Macrona, ali obleko, ki jo je nosila za prihod Kanadskega Justina Trudeaua), kot da poskuša da se v ozadju malo zruši po škandalu s suknjiči, ki je pred štirimi dnevi še vedno zelo svež v naših mislih.

V redkih srečanjih dogodkov je videz Melanije skoraj umaknila majica s kratkimi rokavi Queen Rania; če ne bi bilo usnjenega materiala, ki je dal nekaj roba, bi izgledal drugače kot dremež.

Predsednik Donald Trump...
Washington Post / Getty Images

POVEZANE: Melania Trump nosi jakno “Zares ne skrbim” za presenečen obisk na meji s Texasom 

Opozoriti je treba, da Trump nosi videz Proenza Schoulerja, ki jo vodita oblikovalski duo in resnični par Jack McCollough in Lazaro Hernandez. Ali bi obleko, ki jo je nosila na srečanju, ki se je zgodila dan po praznovanju New York City Pride, obravnavala kot nagovor skupnosti LGBTQ? Glede na to, da Bela hiša ni uradno priznala meseca ponosa, se sprašujemo, ali je to Melania s subtilnim načinom doseganja. Mogoče, morda ne.

Medtem ko je Melanija poskušala prepričati javnost, da so otroci, ki so bili ločeni od staršev, uspevajo v centrih za pridržanje, je tudi Jordan zasedel teden. Prince William se je pravkar vrnil z diplomatskega potovanja v državo Bližnjega vzhoda, kjer je obiskal šole, sirijske otroke beguncev, ki so uživali ugodnosti iz programov UNICEF-a, mladih podjetnikov v regiji in članov britanskega veleposlaništva v državi.