Vaša najljubša Bachelorette Reject je zdaj najboljši del Bachelor v raju

PredmetJoe Amabile

Starost: 31

Poklic: Vključen v trgovino z živili

To je #AlmostParadise, kar pomeni, da se boste začeli ukvarjati z drugo poletno romanco z najbolj ljubljenimi Samec preteklih letnih časov, med njimi – kar je najpomembnejše – zgodnje najljubše ljubitelje in IMHO, Becke Kufrin, ki je pobegnil, Joe Amabile. Joe se boš spomnil kot očarljivega, 31-letnega grofja iz Chicaga z debelim naglasom, ki vam ne bo dovolil, da ga pozabiš. 

Medtem ko smo imeli samo eno epizodo z Joe v sezoni Becca, nikoli ni pozabil (čeprav je bila njegova otvoritvena nočna linija Becci: “Jaz sem Joe in pozabil sem vse, kar ti bom povedal”). Imel je smisel za humor čez celo noč in objavil a Seinfeld posnetek Kramerja po tem, ko je bil umaknjen na Instagramu in Ameriko ga ljubil še bolj. Joe je bil v naših srcih in na naši trgovini, ne pa na naših televizijskih zaslonih. Nocoj se to spremeni. Toda preden se vidimo, da se Joe razvije Paradises podpisom še dodatno tan, poglejmo vse, kar smo se naučili o njem, odkar ta usodni datum z Becco.

Joe, kot morate vedeti, je splošno znan kot Grocery Store Joe. Po podatkih ABC-a je na 31. mestu lastnik podjetja, ki vodi svojo trgovino z živili v Chicagu, čeprav ga drugi viri označujejo za proizvodnega kupca. Kakorkoli, ve veliko o lubenicah, kar dokazuje ta fotografija Instagrama, ki jo je objavil o samem nabiranju lubenic v skladišču lubenice in lutke, ki so ga kupili, da bi videli Becco prvič po njegovi odstranitvi.

POVEZANE: Mi smo, kot, 80 odstotkov, kdo je naslednja Bachelor

Poglejte, kdo sem našel @bkoof �� in lutke za kopanje v lubenicah ��

Objava, ki jo delijo Joe Amabile (@ joeamabile1)

Toda to je bila dejansko kariera 180 za Joeja, ki je bil “eden najmlajših trgovcev na borzi v Chicagu”, kot pravi ABC. Težko je verjeti, ker je tako … hladno? Vendar pa je svoje finančne dneve zapustil s svojimi 20-imi leti, da bi se pridružil družinskemu lokalnemu poslu. In iskreno, kako se giblje kariero.

Za razliko od nekaterih njegovih kolegov Bach Nation, Joe nima zelo dolgo zgodovino s socialnimi mediji. Šele dva tedna po tem, ko je bil odstranjen Bachelorette da je Joe začel svoj račun Instagrama, objavljal preprost, družinski posnetek z njegovim enako ljubkim bratom (p.s. je vso družino privlačno). Naslednji dan je objavil zajtrk, a.k.a globoko ocvrt tacos. In v samo 24 urah je Joe v bistvu postal overnight Instagram influencer. (To je reklo, Joe, ne mislite, da nismo videli videoposnetka o tem, kako si zaplaval sladkarije!)

Ampak najbolj zanimiva stvar o Joeju zdaj? Njegov najnovejši odnos. In ne govorim o romantiki (čeprav, SPOILER: on naj bi našel bae v raju in – ah! – morda je Kendall). Kakorkoli že, o čem govorimo je čista bromanca. Nekako je Joe, najbolj ljubljeni Becca Kufrin odšel, in Zoolander wannabe Jordan Kimball, verjetno eden od najbolj sovražil, so postali BFFs. Šli so skupaj v Lollapaloozo, nosili modro skupaj in celo gledali Bachelorette Končno skupaj, samo dva brsti, ki visita na dobro osvetljenem kavču pred mestnim prostorom!

POVEZANE: BacheloretteBecca in Garrett se že soočata s tovrstnim odnosom

Bachelorette finale, ki je bolje gledati kot kot @jordan__kimball

Objava, ki jo delijo Joe Amabile (@ joeamabile1)

Joe se je tudi z Coltonom in Jasonom ukvarjal iz sezone Becca. In drugače, samo sedi na majhnem majhnem obleku na njegovem lokalnem čolnu v Chicagu. Nocoj ga bomo videli v Paradiseju! 

Bachelor in Paradise premieri nocoj ob 8 uri. ET na ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 40 =

map