Vanessa Hudgens častila svojemu očetu ob 1-letnici njegove smrti: “On je moj angel”

Vanessa Hudgens se odpira zaradi izgube njenega očeta Greg Hudgensa, eno leto po tem, ko je umrl od četrte stopnje v starosti 65 let.

“Danes označuje eno leto, odkar je oče umrl”, je zvezda v ponedeljek objavila angelsko filtrirano selfie. “On je moj angel, ki me gleda navzdol in vem, kako sem ponosen. Jaz naprej nadaljujem, a še vedno čutim svojo prisotnost v mojem srcu, in tam bo za vedno ostal.”

Danes označuje eno leto, odkar je oče umrl. On je moj angel, ki me gleda navzdol in vem kako je ponosen. Nadaljujem s tovornjaki, a še vedno čutim svojo prisotnost v mojem srcu. In tam bo vedno ostal. ❤��

Fotografija objavila Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

Gregova smrt je prišla samo en dan preden naj bi Vanessa začela zvezdati v živo glasbeno produkcijo Grease: Live, in nekako je še vedno uspela doseči neverjetno uspešnost.

“Tako žalostno mi je reči, da je sinoči, moj oče, Greg umrl od stopnje 4 raka,” je napisala v tistem času na Twitterju. Hvala vsem, ki ste ga zadržali v svojih molitvah. Nocoj sem v svoji časti predstavljam predstavo. “Hudgens je prosila navijače, naj molijo za svojega očeta, ko se je boril proti bolezni.

Ker so se krediti zvrstili, je produkcija poklonila Gregu s posebnim sporočilom, ki se je pojavilo na zaslonu, preden se je blede v črno. “V ljubečem spominu na Greg Hudgensa. 22. junij 1950 – 30. januar 2016,” spoštovanje tribute.

POVEZANE: Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale Debut našega sanj HSM Duet

Nekaj ​​mesecev po tem, ko je njen oče minil, se je Vanessa spraševala, kako se ukvarja s svojo izgubo Ljudje, “Obstaja veliko in obstajajo lows.”

Nadaljevala je: “To je sranje, toda smrt se zgodi, nikoli ne olajša, ampak se zgodi vsem. To je nekaj, kar moramo priti, dokler se vsi ne spet srečamo v nebesih.”