Vanessa Hudgens govori o spolnih napačnih ravnanjih proti nekdanjemu soigralcu Jamesu Francu

Vanessa Hudgens ima veliko letos, ko se pripravlja na izpustitev dveh zvezdnih filmov: Drugi zakon z Jennifer Lopez in Milo Ventimiglio in Dog Days, v kateri je zvezda z Nino Dobrev in Evo Longoria.

V četrtek V stilu ki je na rdeči preprogi na Deltaovi zabavi pre-Grammys v N.Y.C., kjer je 29-letnica govorila o očitkih o spolnih zlorabah, ki so se nedavno izenačili z njenim nekdanjim zvezdnikom Jamesom Frankom.

Vanessa Hudgens
Michael Stewart / WireImage

V letu 2012 je Hudgens predstavil nepozaben znak v Spring Breakers skupaj s Seleno Gomez, Ashley Benson in Franco.

Vanessa Hudgens James Franco Spring Breakers
Spring Breakers / Facebook

Na vprašanje o nedavnih obtožbah o spolni neprimernosti, Disaster Artist zvezda, Hudgens deli svoje misli.

“Podpiram, kar je rekel,” je rekla, da se je sklicevala na izjave, ki jih je podal Late Show z Stephenom Colbertom in Late Night z Sethom Meyers prej v tem mesecu.

“Pravi, da so obtožbe napačne, vendar podpira vse ženske, ki govorijo, ker pred tem nimajo glasu, in dejstvo, da to počnejo, je čudovita stvar”, je nadaljeval Hudgens. “To podpira. Vem samo, da sem rad delal z njim. Vedno je bil spoštovan.”

Vanessa Hudgens and James Franco
Walter McBride / Getty Images

Franco je med svojim očetom Colbert rekel: “… v mojem življenju sem ponosen, da sem prevzel odgovornost za stvari, ki sem jih naredil. To moram storiti, da ohranim svojo dobro počutje. To naredim, kadar vem, da je nekaj narobe ali je treba spremeniti, naredim to, da to storim. “

“Stvari, ki sem jih slišal, da so bili na Cvrkutu, niso točni, vendar popolnoma podpiram ljudi, ki prihajajo in imajo lahko glas, ker nista imela tako dolgo časa,” je nadaljeval. “Torej ne želim, da jih znate zapreti na kakršenkoli način. Mislim, da je dobra stvar, in to podpiram. “

In med njegovim obiskom Pozno ponoči Naslednji dan je Franco nadaljeval. “Kot sem rekel, obstajajo zgodbe, ki jih je treba izslediti. Obstajajo ljudje, ki jih je treba slišati. Imam svojo stran te zgodbe, vendar verjamem v te ljudi, ki so bili premalo zastopani, da so svoje zgodbe dovolj zgodaj, da bom zadrži stvari, ki jih lahko rečem samo zato, ker v to veliko verjamem, “je dejal. “Če moram udariti, ker ne bom poskušal aktivno ovirati stvari, potem bom, ker verjamem v to toliko.”