Vanessa Hudgens je obsedena s to priljubljeno blagovno znamko maske

Torej, tako Vanessa Hudgens dobi sijaj! Včeraj je igralka pokazala svoj del rutine za nego kože prek računa Instgramove sestre Stella Hudgens in jo boste želeli kopirati ASAP.

V “Gramu, Hudgens in njeni prijatelji, med oblečenjem obraznih mask iz priljubljene družbe za nego kože Glamglow. Če niste seznanjeni s svojimi izdelki, imajo maskoma nekaj kultnega sledi, in čarovnice, kot je Hudgens, ne morejo dobiti dovolj.

Izdelek je Torej mislite, da lahko ples se zdi, da nosi Glamglov Supermud Clearing Treatment (69 dolarjev, sephora.com), ki je zasnovan tako, da vidno počisti polt z zmanjšanjem pore. Kdo tega ne želi? “Glamglow up je resnična,” Vanessajeva sestra Stella je označila “gram”.

glamglow up je resnično ���� @glamglow #glambassador

Objava, ki jo je delila stella �� (@stellahudgens)

VIDEO: Lepota transformacije Vanesse Hudgens

Hudgens in njeni prijatelji niso prvi celeb, ki bi se lahko oglasil o izdelku. Vampirski dnevniki zvezda Nina Dobrev je delila tudi fotografijo na Instagramu njenih in njenih prijateljev v izdelkih Glamglow. Medtem ko je Hudgens šel za eno od svojih tradicionalnih mask, se je Dobrev odločil za Glamglowovo omejeno izdajo Gravitymud Firming Treatment v Sonic Blueu, kar je naredilo za zelo zabavno sliko.

Modra (wo) Man skupina.

Objava je delila Nina Dobrev (@nina)

POVEZANE: Vanessa Hudgens izgubila 20 funtov, da bi to naredila dvakrat na dan

Ugibajmo, da bomo morali pobrati kozarec ASAP.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 + = 73

map