Večerja Jessica Biel v goljufijah je boljša od pričakovanja

Poleg igralke, žene in delovne mame je Jessica Biel tudi restavracija. 36-letni zvezdnik in ameriški veleposlanik v lasti in upravljanju otrokom prijazne Au Fudge v L.A, zato ima veliko izkušenj v živilskem svetu. In ko se dopusti dan goljufije, gre veliko ali pa gre domov.

“Veliko goljufanje v mojem svetu je zelo polno. Ko grem po to, grem po to. Zjutraj bom imel milijon skodelic kave in potem bo kosilo za kosilo, testenine za kosilo. Po kosilu in sladico bo še nekaj aperitiva, potem pa verjetno še več kave, «pravi V stilu v video na vrhu.

Tam se ne konča. “In potem večerjo, ki bo trajala milijon ur, to je samo testenine, testenine, testenine, morda affogato, morda še ena testenina. Veliko vina. Več pijač po večerji. Samo zares, pojdi, «dodaja.

POVEZANA: Jessica Biel se je potegovala in Justin Timberlake “Insane” po izrednem C-oddelku z sin Silas

Jessica Biel
David Crotty / Getty Images

V bistvu se Biel ne zmeša, ko gre za njeno italijansko hrano.

To ni edina primerljiva zgodba, ki jo ima Biel. Delovna mama in žena Justin Timberlake sta se strinjala, da sta materinstvo pomagala pri povezovanju žensk na popolnoma novi ravni.

“Vsakdo ima tisti trenutek, ko vaš otrok ugrizne otroka na zabavi, kar se mi je pravkar zgodilo. In vsi vedo, kako je to. Torej ni važno, kje ste, ali koliko ste stari in kaj verjamete, lahko se povežete na tej ravni, “pravi.

Oglejte si videoposnetek, ki je na vrhu, da bi se ji potrudila, ko potrebuje malo povečanje ega – lažje je obvladati, kot si misliš.