Velika fotografija za Veliko skalo: Prstan za obleko Christine Aguilere

Christina Aguilera je letos imela posebno Valentinovo praznovanje. Njen trikotni fant, filmski producent Matthew Rutler, je na počitnicah na Havajih predlagal s čudovitim zaročnim prstanom. Aguilera je na njenem Twitterju dala fotografijo skale, “vprašal in rekel sem …” je zapisala. Vzeli bomo dejstvo, da nosi krasen in izdelan prstan kot odmevno “da” na njegovo veliko vprašanje.

Rutler že nekaj časa oblikuje obroč, skrbno izbira vsak kamen, ki predstavlja različne vidike svojega odnosa z Aguilero, poročila Ljudje. Edinstveno, vintage nastavitev je navdihnila več nakitnih delov, ki jih ljubiteljica ljubi, in ima devet posebnih večbarvnih dragih kamnov, ki jih ne morete videti – vsak s posebnim pomenom za par. Skupina se prepletata in prepletata, kar predstavlja njihovo življenje, ki se združuje kot eno. To je vsekakor eno bleščečo žganje. Čestitam paru.

Želite videti več slavnih obročev? Brskajte po naši galeriji in si oglejte nekaj večjih diamantov!

VEČ: • Vse podrobnosti o Christini Aguileri Glas Hairs • Glej Christina Aguilera’s Beauty Transformation • Notranji pogled na način izdelave