Ventilatorji ne delujejo z Jenna Dewan Tatum in ločitvijo Channing Tatuma zelo dobro

Še ena šokantna spletna zvezda je potresla Hollywood in Twitter. Navijači se oporekajo po napovedi, da se Jenna Dewan Tatum in Channing Tatum ločita po skoraj devetih letih zakonske zveze. 

Par, ki je bil skupaj, odkar so igral v filmu leta 2006 Stopi gor, so nabrali veliko oboževalcev, ki so se zaljubili v svojo zgodbo. Zdaj je to konec in kot ste morda pričakovali, da internet ni v redu. 

Channing je objavil celotno izjavo na svojem računu, njegovi oboževalci pa so imeli najboljše odgovore. Bila je grozljivka Sponge Bob, Tyra Banks kričal: “Vztrajal sem zate,” in Will Ferrell joče, ko poskuša piti rdeče vino. Toda to ni vse. Drugi so uradno izjavili, da ljubezen, kot jo pozna, je mrtva. 

POVEZANE: Channing Tatum in Jenna Dewan Split po skoraj 9 letih bratov

“Ljubezen je uradno mrtva. Channing Tatum in Jenna Dewan Tatum sta se po 8 letih zakonske zveze razdelila. #OMG # WHY #ChanningTatum”, je en uporabnik objavil skupaj z GIF-om Emme Stone jokati, medtem ko je jedel sladoled. 

Pomaknite se navzdol, da bi videli nekaj najboljših odzivov in odgovorov, in se spomnite, kot je dejal en Twitter uporabnik, bomo vedno imeli Stopi gor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 7

map