Victoria Beckham razbije redek nasmeh, saj ga Prince William spoštuje z OBE

Victoria Beckham ima danes nekaj na kaj se smeje. Nekdanji Spice Girl spremenil modni oblikovalec obiskal Buckingham Palace v sredo, da dobi OBE od Prince William za svoje storitve v modni industriji. Cerkev je postala uradnik Najbolj odlikovanega reda britanskega imperija.

“Bilo je absolutno veselje, da sem danes v Buckinghamski palači. Ponosen sem, da sem Britanec, počaščen in ponižen, da sem dobil svoj OBE iz Vojvode Cambridgea, «je poročala novinarjem po službi, po BBC. “Če sanjate veliko in trdo delate, lahko dosežete odlične stvari.”

Victoria Beckham and Prince William - 1
Yui Mok / PA žica / AP

Oblikovalka je nosila temno pleteno oblačilo s plaščem za gleženj in obutev s smrkavimi suknjami za svečanost in ji rjave lase potegnila v ohlapen chignon na vratu vratu. “Vesel sem, da to posebno priložnost podelim staršem in možu; brez njihove ljubezni in podpore, vse to ne bi bilo mogoče, “je dodala.

Victoria Beckham and Prince William - 2
Yui Mok / PA žica / AP

Njen mož, nekdanji nogometaš David Beckham, je bil leta 2003 nagrajen z naslovom za svojo obširno atletsko kariero in svojo zavezanost dobrodelnemu delu.

Victoria Beckham and Prince William - 3
Yui Mok / PA žica / AP

POVEZANE: Victoria Beckham praznuje svoj rojstni dan v trendovskem logotipu

Glede na to, da je Beckham praznoval svoj 43. rojstni dan v ponedeljek, je bil to zelo pomemben teden za slogovno zvezdo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map