Victoria in David Beckham Twin v Prilagojenih oblekah na datumu noči

Viktorija Beckham je morda pripravljena na pripravo na njen New York Fashion Week teden, vendar to ne pomeni, da ne more najti nekaj časa za nočno noč z njenim moškim. Victoria in njen mož David Beckham sta pokazala svoj brezhiben okus med nočjo v N.Y.C., ki se ujemata v elegantnih prilagojenih oblekah,.

Viktorija je nosila zimsko belo obleko iz obleke s sijočim reverjem čez golo srajco. Dokončala je videz z dimnim očesom in njene brunette ključavnice so se vrnile v ohlapno vzpenjanje. Njen mož je pogledal v sivo obleko z modro kravato, ki je bila prevlečena z volneno kapo.

Februar 8, 2016

Močni par je pokazal svoj stil twinning, z rocking obleke na datum noči v NYC. Viktorija je nosila zimsko belo obleko iz oblačila s sijočim reverjem čez modro obarvano srajco, medtem ko je njen mož pogledal v sivo obleko z modri kravato, na vrhu.

Spartano / FAMEFLYNET PICTURE

Oblikovalka je bila zaposlena v New Yorku, da bi se pripravila na največji teden mode, toda njena jutranja potovanja morda niso tako grozna: oblikovalec je v Instagram objavil sliko o tem, kaj bi lahko bila njena nova vožnja, skuter, ki je bil parkiran na pločnik.

Dobro jutro, NY, sprašujete se, kako priti do dela zjutraj, misli? #poklic na straneh. ������ x vb

Fotografija, ki jo je objavila Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Dobro jutro, NY, sprašujete se, da boste zjutraj prišli na delo, misli? # scootinginheels, “je napisala post.

POVEZANE: Ta Instagram dokazuje, da sta David in Brooklyn Beckham podobna več načinov, kot jih ima

Nobenega dvoma ni, da bi ta večopravilna mama lahko skuter delala na petah – in pri tem izgledala elegantno.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 64

map