Victoria’s Secret Model Lily Aldridge je noseča z njenim drugim otrokom

Lily Aldridge je pravkar naši nedeljski scari izginili z novico o njeni drugi nosečnosti! 

Model Victoria’s Secret je napovedal, da pričakuje otroka številka 2 z možem in pevko Kings of Leon, Caleb Followill, v postaji Instagram, ki v celoti prikazuje naraščajoči trebuh. 

Na fotografiji, Aldridge zasloni selfie, medtem ko nosi bikini, ki golo drobne udarec. “SURPRISE,” je napisala posnetek. 

������ SURPRISE������

Objava je delila Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Njeni supermodeli so takoj poplavljali oddelek za komentarje mama-to-be, pri čemer so podarili prijazna sporočila. “Yayyyyyyy,” je Kendall Jenner napisal poleg nekaj srčnega emojisa. Medtem je Karlie Kloss dodal: “Tako navdušena zate mama lily !!!!!”

Nick Jonas je celo vzel čas od svojega angažiranja praznovanja s Priyanka Chopra čestitati svojega prijatelja v obliki dveh hvala roko emojis.

Aldridge in Followill sta že starša šestletni hči Dixie, ki ji je Lily razkril “je moj najboljši prijatelj in edina oseba, s katero se želim družiti” v intervjuju z Porter

Rock n Roll Mama ��

Objava je delila Lily Aldridge (@lilyaldridge)

“Tako sem ponosen, da sem mama; to je največji dosežek v mojem življenju brez dvoma, “je dodala.

Izgleda, da bo Lily in Dixie v svojem krogu BFF naredila prostor za še eno.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map