Victoria’s Secret se premika in popravlja vašo visoko šolo-Era Fantasy Fragrances

Smrdeči se bo kot duhovni duh. Pomislite na zgodnje “00-Britney Spears” “Oops I Did It Again” je ostala težka zračna noga, ledena senca, ki je bila povezana s svinčniki, ki so se počutili s tanko obarvanostjo, in črnast videz blesti je izgled trenutka in določen vonj Victoria’s Secret Love Črkovanje je potekalo skozi šolske hodnike. 15 let po prvem zagonu blagovna znamka daje znameniti vonj skupaj z drugimi klasiki, kot so Vanilla Lace in Amber Romance, moderna preobrazba z posodobitvijo vsake formule. Ne briga, znane note čarobne črte in breskve Love Spell bodo ostale popolnoma enake, kot tudi ostali tvoji starešolski.

POVEZANE: Naši 24 Favorite Fragrances 90s

Dišave so bile preoblikovane, da so veliko lažje plast, zaradi česar so ti dnevi škropljenja na več parfumov hkrati manj faux pas. Še bolje, v vsaki Victoria’s Secret trgovini, boste lahko našli fantazije Fragrance Studio, kjer lahko igrate z različnimi kombinacijami, da bi vsakemu vašemu go-tos bolj oseben dotik. Vašim vonjam se bo pridružil peščica novih, ki so na voljo v obliki razpršila ali losjona. Pojdite na victoriassecret.com zdaj, da kupujete postajo ali se ustavite pri Victoria’s Secret postavi blizu vas, da preverite mešalne palice – tam je precej sladko 3 za $ 30 ukvarjajo dogaja zdaj, FYI-in naj vaše najstniško srce pojejo melodija O-Townja “Vse ali nič”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 54

map