Vin Diesel posveti njegovemu očarljivemu očetu in hčerki Selfie Paulu Walkerju

Vin Diesel Instagram vira je videti, kot da pripada telesu. Mišični igralec pogosto postavlja video posnetke sebe, ki dvigujejo pošastne težke uteži v telovadnici – celo ob polnoči. Toda včeraj, Hitri in drzni zvezda je iztegnil ultra-moške objave, na katere smo se navadili, in namesto tega delil očarljivo podobo sebe, ki je držal svojo mlajšo hčerko Pauline (spodaj).

Nenehno…

Fotografija objavila Vin Diesel (@vindiesel)

Seveda, oče-hčerinska podoba ni bila edina stvar, ki nas je očarala. Dizel je uporabil svoje sposobnosti za urejanje fotografij, da bi tudi prekrival sliko svojega poznega Besen co-star Paul Walker, ki je navdihnil ime svojega otroka.

»Vedno …« je napisal kot napis, ki kaže, da je Walker še vedno v srcu in duhu družine Diesel. Igralec je razkril, da je bilo ime Paulina izbrano v znamenju Walkerja marca, ko se je rodila. Lahko samo upamo, da bo videti bolj privlačne posnetke od nje, ko raste!

POVEZANE: Vin Diesel pokaže dotik pokrova Tove Lo “navade” v čast Paul Walker

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 − 55 =

map