Voice Coaches Hilariously Channel ’70-ih Policaji v sezoni 13 Promo

Z manj kot mesec dni, da gredo do zvezd Glas se vrnite na sodniško ploščo za sezono 13, trenerji pa potujejo po spominskem pasu.

V novi promo za prihodnjo sezono sodniki Miley Cyrus, Adam Levine, Blake Shelton in Jennifer Hudson odpeljejo v sedemdeseta leta in usmerjajo nekatere svoje najljubše igralske osebnosti iz obdobja v vsej svoji retro slavi. Srebrna platna klasike kot Mod Squad in Starsky & Hutch se zabavajte med zabavnim minutnim posnetkom, kjer vidimo, da je četrto prečkalo mesto skozi vintažni policijski avtomobil.

Video ponuja preveč trenutkov dobrega 70-ih, da bi izbral samo enega najljubšega. Levine športno navihani retro mop in skladateljica “Malibu” prikaže nekaj sirastih borilnih veščin, ki se premikajo v jesenski jopici, medtem ko je Shelton neprepoznavno v vrsti preoblek, ki vključujejo grmovje brke.

Ko se skupina začenja ukvarjati s faux bori, Hudson prihaja na prizorišče v rdeči obleki požarnega motorja, da bi jih sprožil z nekaj nunchucks. Plus, ne morete zamuditi časa zaslona Carson Daly kot mehanik z imenom Lug Nut (zares!).

POVEZANA: Jennifer Hudson se pridruži Glas kot trener 13. sezone

Catch Sezona 13 of Glas ko gre za NBC 25. septembra.